Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

De zomerdienstregeling gaat bijna van start!

De zomerdienstregeling gaat bijna van start!

In mei start de zomerdienstregeling van Riveer! Dit wil vooral zeggen dat alle veerponten ook op zondag zullen varen – van Aalst tot Werkendam. Daarnaast varen we in de weekenden ook naar Slot Loevestein en Fort Vuren. Bekijk hier alvast de complete dienstregeling voor de zomer!

Rondje Pontje op zondag

Kun jij ook niet wachten om ieder weekend weer lekker naar buiten te gaan? Zonnige zondagen zijn bij uitstek geschikt voor een Rondje Pontje. En van mei tot en met september is dat een stuk gemakkelijker. Verschillende fietsroutes langs de Waal, Merwede en Afgedamde Maas liggen binnen handbereik omdat de veerdienst ook op zondag de weg over het water overbrugt. En de fiets mag altijd gratis mee! Heerlijk ontspannen met een terrasje of een picknick of ga juist voor een langere route.

Dagkaart veerdienst

Er bestaan verschillende dagkaarten. Welke dagkaart je het beste kunt nemen is afhankelijk van de route die je kiest. Handigste is om te reizen met de Riveer App op je mobiel. Dan heb je alle vaartijden, tips en tickets voor een overtocht gewoon op je mobiel staan. Dagkaarten zijn behalve via de Riveer App, ook op de veren verkrijgbaar. Aan boord kun je pinnen of gepast betalen. De grote dagkaarten van € 8,50 zijn twee aaneengesloten dagen geldig. Perfect om een weekendje uit te gaan en gebruik te maken van de veren natuurlijk!