info@riveer.nl 0183 65 93 14

Direct je ticket kopen Zaltbommel-Loevestein

Wanneer:
Zaterdag 30 juni (1ste vaart 11:45) en zondag 1 juli
7 juli t/m 26 aug 7 dagen per week
1 t/m 23 september alléén in de weekenden

Nieuw traject Zaltbommel-Loevestein

Zomer 2018 vaart er een snel veer voor fietsers en voetgangers tussen Zaltbommel en Slot Loevestein via Brakel. Een geweldige kans voor een dagje rivierenland! Leuk voor toeristen én voor mensen die in de regio wonen.
Het is fantastisch om aan boord te gaan en je fiets mag gratis mee.
De vaartocht Zaltbommel – Loevestein duurt 45 minuten.
Onderweg is er één halte in Brakel.
Er is 5 x per dag een afvaart.
Er bestaat slechts één soort ticket op dit traject: de dagkaart van 10 euro. Deze kaart kunt u op dezelfde dag ook op alle andere Riveer-verbindingen gebruiken.

Gorinchem-Zaltbommel ook mogelijk!

09:30 uur Gorinchem   – Zaltbommel (aankomst 10:15 uur)
17:45 uur  Zaltbommel – Gorinchem (aankomst 18:30 uur)
In de ochtend is er één rechtstreekse afvaart Buiten de Waterpoort Gorinchem naar Zaltbommel en in de vroege avond is er weer één rechtstreekse afvaart terug naar Gorinchem. We stoppen onderweg nergens. Wil je eerder terug, dan is dat mogelijk met een overstap bij Loevestein. Je 10 euro kaartje is naast het Zaltbommel traject immers 1 dag geldig op alle Riveer-veren. Kortom: dagje Zaltbommel vanuit Gorinchem én lekker varen, dat is nu echt op en top ons rivierenland. Vrienden, familie, oud en jong: iedereen kijkt zijn ogen uit!

Van 7 juli t/m 26 aug. 2018 speciale dienstregeling

Het zomertraject Zaltbommel-Loevestein wordt door een eigen schip van Riveer gevaren. Dat betekent dat het ook gevolgen heeft voor de dienstregeling op andere trajecten rond Gorinchem. Daardoor is er van 7 juli t/m 26 augustus een andere dienstregeling voor alle trajecten rond Gorinchem, de midzomerdienstregeling. Check dus de Riveer app voor de juiste tijden!! Daarin is de nieuwe midzomerdienstregeling verwerkt. Met de Riveer app heb je de juiste vaartijden op zak.

Handige adressen

Riveer vragen?

  • Opstaplokaties en adressen van de veren kun je hier vinden.
  • Kom je ergens niet uit met de Riveer app? Soms kunnen we telefonisch helpen. En anders even wat gegevens invullen en zoeken we achter de schermen uit wat er mis gaat en nemen dan contact met je op.
  • Hulp ergens bij nodig of graag iemand spreken? Dat kan 0183 659 314