Vacature: solliciteer als Nautisch Gastheer/Gastvrouw Gorinchem (mei-september)

matroos

Vacature: Nautisch Gastheer/Gastvrouw Gorinchem (mei-september)

Met verschillende veerverbindingen van Brakel tot Werkendam fungeert Riveer als de gemakkelijkste schakel in de regio. Niet voor niets luidt ons motto: beter op weg over water. Wil jij deel uitmaken van deze dynamische, klantgerichte onderneming? Voor onze veerponten rondom Gorinchem zoeken wij deze zomer (mei-september) een enthousiaste Gastheer/Gastvrouw (fulltime).

Nautisch gastvrouw/gastheer: eerste aanspreekpunt voor passagiers

Als nautisch gastvrouw/gastheer draag je zorg voor het afrekenen en registreren van onze gasten. Passagiers die naar de overkant gaan voor school of werk, maar ook veel toeristen – vooral in de zomermaanden. Dit maakt dat geen dag aan boord hetzelfde is. Je bent niet alleen een sales medewerker, maar je fungeert ook als een echte gastheer of gastvrouw. Je bent tenslotte het eerste aanspreekpunt voor vele gasten en zorgt ervoor dat ze zich comfortabel en veilig voelen tijdens de overtocht. Daarnaast verleen je ondersteuning aan de schipper en voer je onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden uit.

Afwisselend werk je ochtend- of middagdiensten volgens een vast rooster, en verzorg je wanneer nodig ook invaldiensten. Daarnaast ben je bereid om op dagen ook ’s avonds, in de weekenden en tijdens feestdagen te werken. Het is dus een vereiste dat je flexibel bent.

Wat maakt werken bij Riveer zo leuk?

  • Geen specifieke papieren nodig voor deze functie (maar ervaring in een soortgelijke functie is een pré);
  • Je komt te werken binnen een enthousiast team;
  • Werkzaam in een prachtige omgeving;
  • Salaris op basis van werkervaring.

Interesse?

Interesse in deze functie als fulltime gastheer/gastvrouw op de veren rondom Gorinchem? Stuur dan een e-mail voor meer informatie of stuur ons meteen een korte motivatie en CV via info@riveer.nl.