Solliciteer als matroos bij Riveer

matroos

Vacature matroos

Riveer is op zoek naar een nautisch gastheer-/vrouw aan boord van onze schepen. De veerdienst onderhoudt diverse verbindingen in de regio Gorinchem: de voet- en fietsveren van gorinchem naar Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld en de autoveren tussen Brakel en Herwijnen en Aalst en Veen. In de zomermaanden vaart er bovendien een veer naar toeristische trekpleisters Slot Loevestein en Fort Vuren. Samen met de schipper ben je verantwoordelijk voor een klantvriendelijke uitvoering van de dienstregeling.

Nautisch gastvrouw/gastheer: eerste aanspreekpunt voor passagiers

Als nautisch gastvrouw/gastheer draag je zorg voor het afrekenen en registreren van de gasten. Passagiers die naar de overkant gaan voor school of werk, maar ook veel toeristen – vooral in de zomermaanden. Dit maakt dat geen dag aan boord hetzelfde is. Je bent niet alleen een sales medewerker, maar je fungeert dus ook als echte gastheer of gastvrouw. Je bent tenslotte het eerste aanspreekpunt voor vele gasten. Daarnaast verleen je ondersteuning aan de schipper en voer je schoonmaakwerkzaamheden uit.

Afwisselend werk je ochtend- en middagdiensten volgens een vast rooster. Eens in de vijf weken word je naast je diensten ingezet voor piketdienst bij calamiteitenbestrijding op het water. Ook kunnen we een beroep op je doen voor invaldiensten.

Wat maakt werken bij Riveer zo leuk?

  • Geen specifieke papieren nodig voor deze functie;
  • Je komt te werken binnen een enthousiast team;
  • Werkzaam op diverse schepen in een prachtige omgeving;
  • Aantal uren in overleg;
  • Salaris op basis van werkervaring (via uitzendbureau).

Interesse?

Interesse in deze functie? Stuur dan een e-mail voor meer informatie of solliciteer meteen! Naar info@riveer.nl met een korte motivatie en CV.