Vacature: schipper Brakel-Herwijnen

Voor het veer Brakel-Herwijnen is Riveer op zoek naar een schipper. Afwisselend werk je ochtend- en middagdiensten volgens een vast rooster. Daarnaast kunnen we een beroep op je doen bij invaldiensten. Ben je in het bezit van een groot vaarbewijs, radarpatent en marifooncertificaat? 
riveer.nl
Veer Brakel

Vacature: word jij onze nieuwe schipper voor Brakel-Herwijnen?

Voor het veer Brakel-Herwijnen is Riveer op zoek naar een schipper. Afwisselend werk je ochtend- (van 5.15 tot 13.45 uur) en middagdiensten (van 13.45 tot 22.15 uur) volgens een vast rooster. Daarnaast kunnen we een beroep op je doen bij invaldiensten. Ben je in het bezit van een groot vaarbewijs, radarpatent en marifooncertificaat? Lees dan verder.

Eindverantwoordelijk voor comfortabele overtocht

Je bent samen met de nautisch gastheer/gastvrouw verantwoordelijk voor een gastvrije uitvoering van de dienstregeling. Het spreekt voor zich dat je goed alleen en in een team kunt werken. Je vaart op de drukst bevaren rivier van Nederland. Om goed in te kunnen spelen op verschillende situaties ben je flexibel, stressbestendig en denk je in oplossingen. Vanuit de stuurhut houd jij het overzicht en ben je eindverantwoordelijk voor een veilige en comfortabele overtocht met de veerpont. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent betrouwbaar en gemotiveerd.

Over veer Brakel-Herwijnen

Voor velen is de veerpont Brakel-Herwijnen een praktische verbinding van noord naar zuid en andersom. Met de drukke snelwegen A2 aan de ene kant en A27 aan de andere kant en de gunstige kwartierdiensten is het een perfecte alternatieve route. Dagelijks kiezen veel inwoners uit de regio de veerpont over de Waal om naar school of werk te gaan. Daarnaast is de veerpont onder toeristen erg geliefd om op te nemen in wandel- en fietstochten of toertochten met de motor of de oldtimer.

Interesse?

Interesse in deze functie? Stuur dan een e-mail naar info@riveer.nl met een korte motivatie en CV! Of bel voor meer info naar 0183 – 659 314.