info@riveer.nl 0183 65 93 14
Verbinding Zaltbommel-Loevestein wegens succes herhaald!

Verbinding Zaltbommel-Loevestein wegens succes herhaald!

Riveer vaart weer verder deze zomer

Deze zomer varen wij weer met een snelle boot tussen Slot Loevestein en Zaltbommel. Na het grote succes van vorig jaar wordt de proef van de gemeente Zaltbommel herhaald. Dit maakt het Riveergebied voor enkele maanden nog uitgestrekter! Ga jij het ontdekken?

De tocht van 45 minuten over de Waal is niet zomaar een veerverbinding; het is een attractie. Het snelle varen, de omgeving vanuit een ander oogpunt zien; het spreekt tot de verbeelding. ‘Het is geweldig om te brede uiterwaarden aan je voorbij te zien vliegen,’ vertelde een gast ons afgelopen zomer. Net als toen zullen wij ook dit jaar weer varen van juni tot en met september. Over de exacte invulling van de dienstregeling komt snel meer duidelijkheid. Houdt daarom onze website in de gaten!

Heb jij vorig jaar de boot gemist? Pak deze zomer zeker je kans.

De vaartocht is een prachtig onderdeel van je dagje uit in Zaltbommel, van je rondleiding door Loevestein, maar geeft ook de mogelijk om simpelweg een dag te hoppen op het water. Met onze speciale dagkaart kun je namelijk gebruik maken van alle veerponten van Riveer – helemaal van Zaltbommel tot aan Werkendam.

De tickets zullen binnenkort verkrijgbaar zijn via deze website, de Riveer app of koop je t.z.t. aan boord! Let op: reserveren is niet mogelijk – van tevoren aangekochte tickets geven geen garantie voor een plaats aan boord.