Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Verbinding Zaltbommel-Loevestein

Verbinding Zaltbommel-Loevestein

Deze zomer varen wij met een snelle boot tussen Slot Loevestein en Zaltbommel. Nog t/m 22 september varen wij dit traject. Maar nu alleen nog op zaterdagen en zondagen. Mis deze boot niet in 2019 want het is echt superleuk.

De tocht van 45 minuten over de Waal is niet zomaar een veerverbinding; het is een attractie. Het snelle varen, de omgeving vanuit een ander oogpunt zien; het spreekt tot de verbeelding. ‘Het is geweldig om de brede uiterwaarden aan je voorbij te zien vliegen,’ vertelde een gast ons afgelopen zomer. Je kunt vijf keer op een dag van de ene naar de andere plaats. Tussendoor maakt de pont altijd een stop in Brakel.

> Bekijk de complete dienstregeling Zaltbommel-Loevestein

Altijd een Zaltbommel dagkaart nodig

De vaartocht is een prachtig onderdeel van je dagje uit in Zaltbommel, van je rondleiding door Loevestein, maar geeft ook de mogelijk om simpelweg een dag te hoppen op het water. Met onze speciale dagkaart kun je gebruik maken van alle veerponten van Riveer – helemaal van Zaltbommel tot aan Werkendam. De Zaltbommel dagkaart kost € 12,50 via de website of Riveer app. Aan boord zijn de tickets € 15,00. Dus regel je tickets vooraf!. Voor gezinnen, vriendinnen, familie of koppels hebben we een gezinskaart. Wanneer je met vier personen tegelijk meevaart, betaal je €40,-. Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee.