Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Verbinding Zaltbommel-Loevestein wegens succes herhaald!

Verbinding Zaltbommel-Loevestein wegens succes herhaald!

Riveer vaart weer verder deze zomer

Deze zomer varen wij met een snelle boot tussen Slot Loevestein en Zaltbommel. Na het grote succes van vorig jaar wordt de proef van de gemeente Zaltbommel herhaald. In juni en september varen wij het traject alleen in de weekenden. In juli en augustus vaart de veerpont zeven dagen per week. Dit maakt het Riveergebied voor enkele maanden nog uitgestrekter! Ga jij het ontdekken?

De tocht van 45 minuten over de Waal is niet zomaar een veerverbinding; het is een attractie. Het snelle varen, de omgeving vanuit een ander oogpunt zien; het spreekt tot de verbeelding. ‘Het is geweldig om te brede uiterwaarden aan je voorbij te zien vliegen,’ vertelde een gast ons afgelopen zomer. Net als toen varen wij dit jaar weer van juni tot en met september (met uitzondering van het laatste weekend van september) en kun je maar liefst vijf keer op een dag van de ene naar de andere plaats. Tussendoor maakt de pont altijd een stop in Brakel.

Avondvaarten tussen Brakel en Zaltbommel
Nieuw zijn de avondvaarten op verschillende data in juli en augustus. Op één donderdag en acht vrijdagen pendelt het snelle veer tussen Gorinchem, Brakel en Zaltbommel. Zo is Riveer bijvoorbeeld jouw bob na een gezellige dag op het terras.

> Bekijk de complete dienstregeling Zaltbommel-Loevestein

Heb jij vorig jaar de boot gemist? Pak deze zomer zeker je kans.

De vaartocht is een prachtig onderdeel van je dagje uit in Zaltbommel, van je rondleiding door Loevestein, maar geeft ook de mogelijk om simpelweg een dag te hoppen op het water. Met onze speciale dagkaart kun je namelijk gebruik maken van alle veerponten van Riveer – helemaal van Zaltbommel tot aan Werkendam. Voor gezinnen, vriendinnen, familie of koppels hebben we een gezinskaart. Wanneer je met vier personen tegelijk meevaart, betaal je €40,-. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis mee. Koop je de tickets via de Riveer app of de website? Dan bespaar je €2,50 op je dagkaart. Let op: reserveren is niet mogelijk.