Riveer verzorgt tijdelijke veerverbinding Papendrecht-Dordrecht

riveer.nl
dordt

Riveer verzorgt tijdelijke veerverbinding Papendrecht-Dordrecht

Van 31 januari tot 30 april is het fietspad op de Merwedebrug bij Papendrecht (N3) in beide richtingen afgesloten vanwege werkzaamheden. Om verkeershinder voor fietsers te beperken, vaart Riveer gedurende die periode met een gratis veerverbinding tussen Papendrecht en Dordrecht in opdracht van Rijkswaterstaat.

Doordeweeks ieder half uur een afvaart

De extra veerverbinding vaart van maandag tot en met zaterdag: op werkdagen ieder half uur tussen 6.15 uur en 18.00 uur, op zaterdag ieder uur tussen 8.00 uur en 17.45 uur. De exacte afvaarttijden vind je terug in de reisplanner op de website en onder 'vertrekpunten' in de Riveer app. Met de gratis app heb je de vaartijden altijd bij de hand op je mobiele telefoon.

mama

Download Riveer app

Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen in de dienstregeling of als de pont vanwege slechte weersomstandigheden tijdelijk niet kan varen. Zorg daarom dat je de app hebt gedownload en meldingen aan hebt staan. Onder 'meldingen' in het menu kun je gericht meldingen aanzetten voor de verbinding Papendrecht-Dordrecht.

Neem corona-maatregelen in acht

Aan boord nemen we maatregelen die bijdragen aan een veilige omgeving en verplichten we reizigers om de regels, zoals het dragen van een mondkapje, in acht nemen.

Foto: Petra Scheurwater