Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Er is meer mogelijk

Constructief meedenken met de klant

Ziet u geen kant en klare oplossing liggen die past bij uw vraag? Dan vragen wij om contact met ons op te nemen. Wij willen graag kijken samen met u of er voor uw vraag een oplossing is te bedenken. Vragen zijn er om te stellen.

Riveer vindt het belangrijk om goed te luisteren naar wensen van klanten. Daarom brengen we meningen van passagiers met enige regelmaat in kaart. We bekijken dit serieus en waar het mogelijk is passen we zaken aan waar klanten behoefte aan hebben. Wij vinden het belangrijk om te weten wat mensen belangrijk vinden en verzamelen deze informatie daarom ook actief.

Afspraken met bedrijfsleven

We kijken graag mee met bedrijven die een maat-oplossing zoeken.

Bedrijven die zoeken naar passende reclame mogelijkheden horen we natuurlijk ook graag. Samen kunnen we dan kijken wat het meest passend is bij uw vragen en onze mogelijkheden. Ook brengen we jaarlijks informatief drukwerk uit over onze veren, de oevergemeentes, tips en nieuws. Bent u geinteresseerd in een vorm van samenwerking of reclame mogelijkheden? Laat het dan weten via info@riveer.nl en dan nemen wij contact met u op om mogelijkheden te bespreken.

Spandoeken en vlaggen

Riveer bij verbinding Brakel-Herwijnen:

Autoveer tussen Brakel – Herwijnen met ca. 360.000 vervoersbewegingen per jaar. Deze vervoersbewegingen bestaan uit 2/3 autoverkeer en 1/3 fietsverkeer. U kunt op het veer reclame maken middels een PVC-spandoek met de volgende afmetingen;
160 cm breed en 30 cm hoog – €   350,00 per jaar
160 cm breed en 90 cm hoog – € 1000,00 per jaar
200 cm breed en 30 cm hoog – €   500,00 per jaar
200 cm breed en 90 cm hoog – € 1400,00 per jaar
Bovenstaand is incl. maken en monteren / excl. BTW / basiscontract voor 2 jaar.

Riveer bij verbinding Aalst-Veen

Dit autoveer tussen Aalst en Veen heeft ca. 155.000 vervoersbewegingen per jaar. U kunt hier reclame maken met een een vlag. De kosten hiervoor bedragen € 500,00 per jaar excl. BTW / basiscontract voor 2 jaar. De vlag dient u zelf aan te leveren .

Klanttevredenheidsonderzoek

Onderzoeksrapport

In 2014 en in 2016 is er klanttevredenheid-onderzoek gedaan bij onze veren.  Door middel van vragenlijsten is de tevredenheid van klanten in kaart gebracht. Met dit onderzoek is voor Riveer zichtbaar hoe de dienstverlening zo goed mogelijk kan worden afgestemd op de wensen van de klant. Een aantal  belangrijke speerpunten uit deze onderzoeken kunnen we noemen.

Speerpunten

  • Er is over het algemeen een hoge score op vriendelijkheid en de service van het personeel. Dat vinden wij als Riveer heel erg belangrijk en hier wordt dan ook veel in geïnvesteerd door middel van trainingen van het personeel.
  • Klanten zijn over het algemeen tevreden over de prijzen van tickets
  • Wachtruimte aan de wal wordt gemist op diverse lokaties en/of men is niet altijd blij met de kwaliteit ervan.

Samenvatting

De respondenten zijn over het algemeen meer tevreden over alle aspecten per veerverbinding die aan bod kwamen in dit klanttevredenheidsonderzoek ten opzichte van het vorige onderzoek. De tevredenheid over de frequentie en vaartijden is bijna gelijk gebleven. De aangegeven opmerkingen over uitbreiding hiervan laten in de laatst verschenen Business Case van zowel Gorinchem als mede Brakel/Aalst andere aanbevelingen zien en de huidige dienstregeling is hierop gebaseerd. De tevredenheid van de respondenten over de tarieven (+18%), informatievoorziening (+3,5%), voorzieningen aan boord (+10,8%) en het personeel (+13,3%) is in het klanttevredenheidsonde rzoek 2014 gestegen. Alleen de tevredenheid over de voorzieningen aan wal ( – 3,1%) is licht gedaald. Het realiseren van (overdekte) wachtruimten nabij de veersteigers/ – stoepen in Veen, Sleeuwijk, Woudrichem en Hardinxveld is dan ook een punt van aanbeveling.

Veerboot inhuren?

Een bijzondere gelegenheid

Een bijzondere gelegenheid, misschien iets te vieren? Riveer kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw wensen tot een mooie gebeurtenis op maat te maken aan boord van een van onze schepen.
Onze schepen zijn toegankelijk voor mensen met een fysieke functie-beperking. Wij nodigen u graag uit om met ons van gedachten te wisselen over uw wensen en de mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen.

Tarieven Riveer

Huurprijs van een veerboot met bemanning is in 2019 € 253,00 per uur met een minimum van 2 uur. Heeft u interesse, wilt u informatie of een vrijblijvende offerte, stuur dan bij voorkeur een mail naar ons met daarin duidelijk uw wensen en vragen. Vermeldt daarbij altijd een gewenste datum, tijdstip en ongeveer om hoeveel personen het gaat. Wij kunnen daarmee namelijk kijken welke schepen en bemanning er beschikbaar zijn zodat de mogelijkheden in kaart kunnen worden gebracht. Er wordt daarna contact met u opgenomen door iemand die uw vragen kan bespreken.

Het vervoer vindt plaats conform de “Algemene voorwaarden” en de “Aanvullende algemene voorwaarden ten behoeve van de commerciële verhuur” van Riveer