Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Rondje Pontje

Rondje Pontje fietsen

Fietsen langs de Waal, Merwede, afgedamde Maas; verschillende routes langs fietsknooppunten liggen binnen handbereik doordat de veerdienst de weg over het water overbrugt. Heerlijk ontspannen met een terrasje of een picknick of juist een langere route. Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap is een passende route samen te stellen.

Fietsknooppunten

Fietsknooppunten maken het heel eenvoudig om zelf een route op maat te maken en al fietsend zonodig in te korten of uit te breiden. En met de pont overvaren is eigenlijk altijd leuk!

Dagkaart veerdienst

Er bestaan verschillende dagkaarten. Welke dagkaart u het beste kunt nemen is afhankelijk van uw route. Handigste is om te reizen met de Riveer App op je mobiel. Dan heb je alle vaartijden, tips en tickets voor een overtocht gewoon op je mobiel staan. Dagkaarten zijn behalve via de Riveer App, ook op de veren verkrijgbaar. Aan boord kunt u pinnen of gepast betalen. De grote dagkaarten zijn twee aaneengesloten dagen geldig. Perfect om een weekendje uit te gaan en gebruik te maken van de veren natuurlijk!

Wisselende dienstregelingen

Veel van onze veren hebben in het hoogseizoen een andere dienstregeling dan in de winter. Daarom is het het handig om de gratis Riveer App op uw mobiel te zetten. U heeft dan altijd actuele vaartijden op zak. Natuurlijk staat de dienstregeling ook op onze website.