Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Riveer op je route

Ga beter op weg over water!

Riveer heeft 6 verschillende veerverbindingen die verspreid liggen over 3 verschillende rivieren. De fiets mag bovendien gratis mee op alle voet- en fietsveren van Riveer. U zult misschien denken, ‘hoe dan verder aan de overzijde?’

Aansluitende bus- en treinverbindingen

Vanaf de veersteiger Buiten de Waterpoort in Gorinchem, fiets je in 7 minuten naar het station en daar wacht je nooit lang op een aansluiting. Meerdere keren per uur vertrekt hier een Arriva-bus naar Utrecht. Laat je fiets veilig achter in de bewaakte fietsenstalling op het station. Op de Merwede-Lingelijn mag de fiets gratis mee in de trein.

Gorinchem en Boven-Hardinxveld (5 minuten fietsen vanaf onze veersteiger) hebben een station op de treinverbinding Dordrecht – Geldermalsen, waar ieder half uur een trein vertrekt. Eigenlijk dé snelste manier om met openbaar vervoer richting Rotterdam te gaan.

Ook ten zuiden van de rivier zijn er voldoende mogelijkheden om je reis te vervolgen, voornamelijk vanaf Sleeuwijk. Halte Vijverplein is 4 minuten fietsen vanaf het veer. Hier pak je gemakkelijk buslijn 121 naar Wijk en Aalburg of richting Den Bosch. En vanaf Tol-West reis je ook makkelijk verder naar Breda met buslijn 402.

Al deze lijnen sluiten goed aan op onze vaartijden.
En andersom leiden er natuurlijk ook meerdere wegen naar onze veerponten!

Bekijk onze dienstregeling en raadpleeg 9292ov.nl voor het beste vervolgvervoer.

NS Xtra app

Actuele reisinformatie altijd bij de hand

Met Reisplanner Xtra heeft u altijd de actuele reisinformatie voor uw reis bij de hand. De app vermeldt uw vertrektijd en –spoor, de drukteprognose, prijs en gemiddelde stiptheid van uw trein en reis, maar ook eventuele vertragingen of geplande werkzaamheden. Daarnaast biedt Reisplanner Xtra actueel nieuws en handige meldingen. Bijvoorbeeld een melding voor het uitchecken met uw OV-chipkaart.

Reisplanner Xtra gratis downloaden

U downloadt de Reisplanner Xtra app gratis met uw Android- en/of iOS-smartphone en -tablet.