Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Visserijdagen Woudrichem 2016

Visserijdagen Woudrichem 2016

Eens in de 3 jaar staat Woudrichem in het teken van de Visserijdagen. In 2016 is het weer zover. De vis wordt op de kaart gezet van 23 t/m 27 augustus 2016. En Riveer brengt u er graag heen. U wandelt vanaf het veer zo het evenemententerrein op.

Van dinsdag 23 t/m zaterdag 27 augustus 2016

Eens in de 3 jaar wordt er in de mooie vesting Woudrichem een bijzonder feest gevierd: De Visserijdagen. Woudrichem kent een rijke historie rondom de visserij. Verschillende visserij- en cultuur stichtingen voelen zich dan ook betrokken om de Visseriijdagen in Woudrichem tot een succesvol evenement te maken. En dat gaat in 2016 voor de 13de keer gebeuren!
Traditioneel wordt dit Woerkumse festijn op zaterdag afgesloten met een groots feest en vuurwerk.

Bekijk hier programma en plattegrond, en ga voor verdere informatie naar de website van de Visserijdagen.

Riveer brengt u over water

Veerdiensten hebben door de geschiedenis heen veel gehad met Woudrichem. En ook vandaag de dag speelt de veerdienst een rol in het leven van veel Woudrichemers. Tijdens de Visserijdagen is Riveer natuurlijk van de partij. Kom vanuit Gorinchem, Sleeuwijk, Werkendam of Hardinxveld met  Riveer naar dit leuke evenement in de oude Vesting Woudrichem. Van boord af, wandelt u zo het evenementen terrein op. De makkelijkste en leukste weg! Zet de Riveer App op je smartphone en ervaar het gemak van digitale tickets en de dienstregeling op zak!

Gewijzigde dienstregeling zat 27 augustus 2016

Op zaterdag 27 september hebben we een aanpassing in de dienstregeling. Dat geldt voor alle trajecten rondom Gorinchem dus kijk even goed hoe laat je veer vaart! Overzicht dienstregeling van 27 september 2016