Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Voorproefje Lingehavenconcert Gorinchem

Voorproefje Lingehavenconcert Gorinchem

Op vrijdag 28 september 2012 zal er een klein concert worden georganiseerd door Stichting Lingehavenconcerten. Dit gratis openluchtconcert is tijdens de Botenbeurs Gorinchem en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Komt dat zien!

“Het kleine concert aan de haven” tijdens Botenbeurs

Vrijdag 28 september 2012 mini-Lingehavenconcert

Het Lingehavenconcert is om de 2 jaar en het concert zal dus pas weer in 2013 worden gehouden. Het wordt dan bovendien een speciale editie in verband met het 25 jarig bestaan van de huidige Lingehaven. Om de sponsoren en het publiek toch op de hoogte te houden van dit bijzondere concert heeft het bestuur van Stichting Lingehavenconcerten besloten “Het kleine concert aan de haven” te houden tijdens de Botenbeurs op vrijdag 28 september. Het programma wordt gepresenteerd vanaf de derde waterkering, tegenover het terras van restaurant Le Bon Apart en begint om 21:00 uur en duurt tot circa 22.30 uur

Het programma; van Theremin tot DJ Booth

Het thema is `Van Theremin tot DJ Booth’, een brug van klassieke naar moderne elektronische muziek`. Theremin speler Thorwald Jorgensen zal samen met een pianist om 21.00 uur de spits afbijten, met naast hem de DJ Booth die het programma na ca. 45 min overneemt. Een DJ Booth is een soort van audio- mengpaneel gebruikt door diskjockeys. Sing a song writer Daniel Roos zal daarna optreden met een DJ. Hij heeft speciale nummers gemaakt voor dit concert, waarbij zijn inspiratiebron de klassieke muziek is.

Speciaal voor het publiek zal een videoscherm geplaatst worden om het concert goed te kunnen volgen.

Russische driemaster Shtandart

Voorafgaand aan het concert zal het bestuur sponsoren en pers ontvangen op de Russische driemaster “TS Shtandart” die afgemeerd ligt Buiten de Waterpoort tijdens de Botenbeurs. Het fraaie schip is een replica van het vlaggenschip uit 1703 van Peter de Groote.

Tijdens de Botenbeurs is dit schip ook voor publiek toegankelijk. Mis dat niet en kom dus vrijdag 28 september tussen 12.00 en 17.00 uur of zaterdag 29 september tussen 9.00 en 17.00 uur ook zelf een kijkje nemen aan boord van dit bijzondere schip!