Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Riveer zoekt vrijwillige gastheer/-vrouw Buiten de Waterpoort

Riveer zoekt vrijwillige gastheer/-vrouw Buiten de Waterpoort

Bij Riveer is de overkant altijd dichtbij. Onze veervloot vaart het hele jaar door naar negen verschillende plaatsen in drie provincies. Vanuit Gorinchem vaart Riveer naar Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam, Hardinxveld, Slot Loevestein en Fort Vuren. Varen met Riveer is gewoonweg de leukste manier om aan de andere van de rivier te komen.

De functie
De stad Gorinchem ontvangt steeds meer toeristen en dagrecreanten die nog niet erg bekend zijn met het gehele Riveergebied. Daarom zoeken wij voor het seizoen mei t/m september gastvrouwen/-heren die de bezoekers wegwijs willen maken. Op de kade Buiten de Waterpoort vertel je welke schepen zij kunnen nemen, je geeft informatie over het (toeristische) gebied wanneer daar vragen over zijn en helpt bezoekers alvast de Riveer app te installeren op hun telefoon.

Gewenste vaardigheden
Je hebt geen ervaring nodig, alleen een vlotte babbel en enigszins kennis van de mogelijkheden in Gorinchem/het Riveergebied.

Interesse in deze leuke vrijwilligersfunctie? Stuur dan een e-mail naar info@riveer.nl waarin je vertelt waarom dit iets voor jou is! Of bel voor meer info naar 0183 – 659 314.