Watertaxi

Watertaxi

Watertaxi

Buiten de reguliere dienstregeling naar de overkant

Buiten de reguliere vaartijden van Riveer naar de overkant? Geen probleem! Onze watertaxi is de oplossing in het gebied van Werkendam tot Brakel. De boot vaart 365 dagen per jaar, volgens een vast tarief en buiten de dienstregeling van de veren. Je spreekt een tijd af en wordt persoonlijk opgehaald, waar je maar wilt in het Riveergebied (met uitzondering van Aalst). Zo kun je bijvoorbeeld ontspannen naar een restaurant in Woudrichem, een avondje uit in Gorinchem of naar vrienden aan de overkant.

Let op: door werkzaamheden i.v.m. de dijkversterking kan de watertaxi in ieder geval tot eind 2022 (einddatum nog niet bekend gemaakt) niet afmeren bij de steiger Fort Vuren.

7 dagen per week beschikbaar

Zondag t/m donderdag:
10.00 - 24.00 uur
Vrijdag en zaterdag:
10.00 - 01.00 uur

Tarieven

 • Zone A: € 7,48
  Gorinchem, Woudrichem, Sleeuwijk, Loevestein, Fort Vuren
 • Zone B: € 11,17
  Gorinchem of Sleeuwijk naar Werkendam of Hardinxveld
 • Zone C: € 15,57
  - Woudrichem, Slot Loevestein of Fort Vuren naar Werkendam of Hardinxveld
  - Gorinchem, Sleeuwijk, Woudrichem, Slot Loevestein of Fort Vuren naar Brakel of Herwijnen
 • Zone D: € 18,65
  Brakel naar Herwijnen of Hardinxveld naar Werkendam

Watertaxi reserveren. Hoe werkt dat?

1

Reserveren

Reserveren is verplicht. Bel of mail naar de watertaxi-schipper om een afspraak te maken. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer, aantal personen en de gewenste datum, tijd en locatie waar je opgehaald wilt worden. Een reservering staat pas vast na bevestiging van de schipper.

0183 - 659 314 (keuze 3)

Bereikbaar tussen 10.00 en 22.00 uur.
(bel minimaal 1 uur van tevoren)

watertaxi@riveer.nl

Binnen 2 dagen antwoord.

2

Tickets kopen

Koop een watertaxi-ticket via de website of de Riveer app. Tickets aan boord kopen is niet mogelijk. Voor de watertaxi zijn zowel losse tickets als 10-, 20- en 40-rittenkaarten beschikbaar.

3

Meevaren

Stap op de afgesproken tijd aan boord en beleef het gevoel van betaalbare luxe om persoonlijk opgehaald te worden. Kom niet te laat! Voor iedere minuut wachttijd wordt er €5,20 per reservering in kosten gebracht. Deze extra kosten moeten meteen aan boord met pin betaald worden.

Bekijk ook:

's Nachts overvaren?

Dat is bij uitzondering mogelijk op aanvraag via info@riveer.nl (vermeld datum en tijd, vaarroute, aantal personen en telefoonnummer).

Let op: voor een nachtrit betaal je een toeslag van €31,08 bovenop het reguliere watertaxitarief.