Regel bezoek aan Loevestein vooraf

Slot Loevestein is vanaf 1 juni weer geopend en verruimt tegelijkertijd haar openingstijden. Het kasteel is nu het gehele jaar iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Onze reguliere dienstregeling gaat er vanaf de middag pas heen. Daarom kun je nu heen met de watertaxi en terug met het reguliere veer met hetzelfde Watertaxi-actie ticket.
riveer.nl
Loevestein vanaf rivier

Regel bezoek aan vesting Loevestein vooraf

Slot Loevestein is weer geopend en heeft tegelijkertijd haar openingstijden gewijzigd. Het kasteel is nu het gehele jaar iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Onze reguliere dienstregeling gaat er vanaf de middag pas heen. Daarom kun je nu heen met de watertaxi en terug met het reguliere veer met hetzelfde Watertaxi-actie ticket.

Vaste rit met watertaxi

In de maanden juli en augustus vaart Riveer 7 dagen per week naar het kasteel. De eerste afvaart van Gorinchem naar Loevestein met het reguliere veer is altijd om 12.15 uur. Om toch eerder over water te gaan, varen we echter om 9.55 uur vanuit Gorinchem een rechtstreekse vaste rit met de watertaxi. Over water is tenslotte de leukste weg! Met het watertaxi-actie ticket dat je vooraf koopt kun je 's middags met het reguliere veer terug. Hierdoor hoeven wij niet onnodig met 2 schepen naar Loevestein te varen.

Wil je gebruik maken van deze vroege overtocht? Reserveer dan vooraf via WhatsApp (06- 22 55 82 33)! Dit kan tot 23.00 uur de avond van tevoren. Vermeld in je bericht je naam en het aantal personen. Een aanvraag staat echter pas als deze via een antwoord is bevestigd door onze schipper.

Regel bezoek aan vesting Loevestein vooraf

Door de corona-maatregelen is een spontaan bezoek aan Loevestein voorlopig nog niet mogelijk. De vesting is alleen toegankelijk met een online betaald entreebewijs én een gereserveerd tijdsblok-ticket. Dit is nodig om bezoekers zo gespreid mogelijk binnen te laten komen. Zo kun je reserveren voor binnenkomst tussen 10.00 en 11.00 uur, 11.00 en 12.00 uur, enzovoorts. Per uur zijn er 100 tijdsblok-tickets beschikbaar waarmee je toegang hebt tot de gehele vesting, inclusief het kasteel.