Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Riveer vaart voorlopig niet naar Slot Loevestein

Riveer vaart voorlopig niet naar Slot Loevestein

Middels een persconferentie heeft de overheid laten weten dat per direct evenementen met meer dan honderd bezoekers afgelast dienen te worden. Dit geldt ook voor locaties waar meer dan honderd mensen komen, zoals musea en theaters.

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus sluit Loevestein t/m 31 maart 2020 haar poort voor bezoekers. Dit betekent dat ook de geplande feestelijke opening op 22 maart uitgesteld wordt. Dit zal helaas niet meer plaatsvinden op de dag dat Hugo de Groot 399 jaar geleden ontsnapt is. Op een later tijdstip wordt een nieuwe datum voor dit evenement bekend gemaakt.

____________________________________________________________________________

Voorlopig geen watertaxi – actie meer mogelijk ivm Corona en de sluiting Slot Loevestein voor bezoekers

Watertaxi-actie

In de winter kun je profiteren van de 50% korting op het normale watertaxi tarief. In plaats van €12,- betaal je dan €6,- voor een retourtje vanuit Woudrichem of Gorinchem naar Slot Loevestein. Kinderen t/m 4 jaar mogen zelfs gratis meevaren.

Actietickets koop je via de website of de Riveer app. Deze tickets met korting kun je niet aan boord kopen. De korting geldt op een retour Gorinchem/Woudrichem naar Loevestein. De actie geldt vanaf 2 personen en alléén tijdens de openingstijden van Slot Loevestein. De watertaxi bestel je minimaal 1 dag van te voren met de gewenste tijden.

Reserveren van je overtocht doe je door te bellen naar de watertaxi 06 2255 8233 ovv Watertaxi-actie. Je geeft zelf aan hoe laat je heen en terug wilt.