info@riveer.nl 0183 65 93 14
Bijverdienen? Riveer zoekt een matroos/kaartverkoper!

Bijverdienen? Riveer zoekt een matroos/kaartverkoper!

Met verschillende veerverbindingen van Brakel tot Werkendam fungeert Riveer als de gemakkelijkste en leukste schakel in de regio. Niet voor niets luidt ons motto: beter op weg over water. Daar kun jij deel van uitmaken! Wil jij naast je studie lekker bijverdienen in de weekenden? Voor onze veerpont tussen Brakel en Herwijnen zijn wij op zoek naar een enthousiaste kaartverkoper/matroos (m/v).

Je werkzaamheden

Als matroos/kaartverkoper draag je zorg voor het afrekenen en registreren van de gasten. Passagiers die naar de overkant gaan voor school of werk, maar ook veel toeristen – vooral in de zomermaanden. Je bent dus niet alleen een sales medewerker, maar je fungeert dus ook als echte gastheer of gastvrouw. Je bent tenslotte het eerste aanspreekpunt voor vele gasten. Daarnaast verleen je ondersteuning aan de schipper en voer je schoonmaakwerkzaamheden uit.

Wie zoeken wij?

• Je bent 18 jaar of ouder.
• Je bent flexibel; naast je vaste basisrooster in het weekend, verzorg je ook invaldiensten.
• Je bent sociaal, houdt wel van een praatje.
• Je bent stressbestendig; ook bij file passen er maar 18 auto’s op het veer.
• Je houdt ervan om zelfstandig te werken.

Interesse in deze functie (met iedere werkdag het mooiste uitzicht in de regio)? Stuur dan een e-mail naar info@riveer.nl of bel voor meer info naar 0183 – 659 314.

Tags: