Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Win dagkaarten voor een Rondje Pontje!

Win dagkaarten voor een Rondje Pontje!

De veerdiensten van Riveer zijn vanaf nu opgenomen in de handige 9292 Reisplanner. Zo ga je nog gemakkelijker met het openbaar vervoer van A naar B… Via een ontspannen tocht over het water natuurlijk! Om dit te vieren geeft de reizigersorganisatie maar liefst 5x 2 dagkaarten weg voor onze veerponten.

Welk Rondje Pontje wil jij deze lente maken? Dat is de vraag die je moet beantwoorden om kans te maken op de kaarten. Op deze pagina lees je alvast meer over de fietstochten in ons gebied. Antwoorden kan via de Facebookpagina van 9292 of via hun Instagramaccount @9292reistmetjemee. Op 17 april aanstaande worden de winnaars bekend gemaakt. Simpel toch?

Fietsroutes in een prachtig gebied

Riveer vaart naar 11 plaatsen in 3 verschillende provincies. Dit maakt een fietstocht langs de Maas, Merwede én Waal een makkie. Onze veerdienst koppelt alle bestemmingen aan elkaar. Creëer je eigen tocht of kies voor een van de fietsroutes langs de fietsknooppunten. De punten liggen binnen handbereik omdat de veerdienst de weg over water overbrugt. Heerlijk ontspannen met een terrasje of een picknick of ga voor een langere route en ontdek de vestingsteden, forten en kastelen die het gebied rijk is!