Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Vaar mee naar de Winterbivak op Loevestein!

Vaar mee naar de Winterbivak op Loevestein!

Op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart wordt Slot Loevestein in echte middeleeuwse sferen gehuld voor de Winterbivak mét Veldslag. Het reguliere veer naar het kasteel vaart dan niet. Maar met de watertaxi kun je alsnog op de leukste manier gaan. Speciaal voor de festiviteiten vaart de taxi op vaste tijden vanuit Gorinchem en Woudrichem naar Loevestein en terug!

Het laatste weekend van de voorjaarsvakantie slaan zo’n 120 soldaten uit heel Europa hun indrukwekkende tentenkamp op rondom het kasteel. Beide dagen bereiden ze zich voor op het hoogtepunt van hun bezoek: de veldslag! De spanning is voelbaar. Ook bij de soldatenvrouwen, de kooplieden en de chirurgijns. Alleen dit al maakt een bezoek aan Loevestein de moeite waard, maar er is meer. De hele dag mogen soldaatjes in de dop hun skills laten zien. Hoe doe je bijvoorbeeld kruid en kogels in een musket? En hoe bescherm je jezelf tegen een aanval?

Bekijk het hele programma hier.

Profiteer van onze Watertaxi-actie

De winterbivak duurt op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Riveer vaart speciaal voor het evenement op vaste tijden, voor iedereen die zijn dagje uit compleet wil maken met een vaartocht!

Vaartijden
Afvaart Gorinchem: 11.00 uur > afvaart Woudrichem: 11.15 uur > aankomst Loevestein: 11.25 uur
Afvaart Gorinchem: 13.00 uur > afvaart Woudrichem: 13.15 uur > aankomst Loevestein: 13.25 uur

Afvaart Loevestein: 15.00 uur (via Woudrichem naar Gorinchem)
Afvaart Loevestein: 17.00 uur (via Woudrichem naar Gorinchem)

Je profiteert dan van onze watertaxi-actie en betaalt slechts €6,- p.p. voor een retourtje Gorinchem/Woudrichem-Loevestein. Deze actietickets zijn niet aan boord te koop, maar alléén via de website of de Riveer app. Regel je actieticket dus van te voren! Op de tickets watertaxi-actie zijn bepaalde voorwaarden van toepassing. Dit betekent dat je minimaal een dag van tevoren moet reserveren via onze speciale watertaxi-telefoon: 06-22 55 82 33.

> Bestel hier alvast je watertaxi-actie tickets