Winterdienstregeling bij Riveer: veer Aalst-Veen vaart uur korter

stremming_aalst

Vanaf 1 oktober 2023 start de winterdienstregeling bij Riveer

Vanaf 1 oktober 2023 start de winterdienstregeling bij Riveer. Dit betekent onder andere dat onze voet- en fietsveren rondom Gorinchem én het autoveer Aalst-Veen niet meer op zondag varen. Er wordt dan alleen nog op het traject Brakel-Herwijnen gevaren. Zaterdag 30 september 2023 is tevens de laatste dag dat wij vanaf 12.15 uur nog volgens onze reguliere dienstregeling naar Slot Loevestein en Fort Vuren varen.

Veer Aalst-Veen uur korter

Met het ingaan van de wintertijd gaat het veer Aalst-Veen een uur korter varen. Dit betekent dat de veerpont per 1 november 2023 tot en met maart 2024 tot 19.50 uur vaart. Van april 2024 tot en met oktober 2024 vaart deze veerpont tot 20.50 uur.

Watertaxi als alternatief

Van oktober tot en met april wordt er niet op zondag gevaren tussen Aalst en Veen en tussen Gorinchem en Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Wil je op zondag toch naar de overkant? Reserveer dan de watertaxi (niet beschikbaar voor Aalst-Veen). Let op : Bel de watertaxi kapitein om een reservering te maken via telefoonnummer 0183 - 659 314 (keuze 3). Maak daarna je reservering compleet door de watertaxi kaartjes te bestellen op onze website of de Riveer App.

Deze boot vaart 365 dagen per jaar op een tijdstip naar keuze.

 

Voor de watertaxi gelden andere tarieven dan voor het reguliere veer.

In de winter naar Slot Loevestein

Vanaf oktober 2023 vaart Riveer geen vaste dienstregeling meer naar Loevestein. Om toch over water naar het kasteel te gaan, hebben we de Watertaxi-actie. Dat betekent dat je alleen een enkele overvaart betaald en niet een retour. Dit kan enkel vanuit Gorinchem of Woudrichem, op een tijdstip naar keuze. Reserveer je overtocht eerst bij de watertaxi via telefoonnummer 0183 - 659 314 (keuze 3), daarna maak je de reservering af door de watertaxi kaartjes te bestellen via onze website of de Riveer App.

Vergeet niet om ook je entreekaartje op de website van Slot Loevestein te bestellen en goed te kijken naar de openingstijden.