Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Winterdienstregeling ook van start op veer Aalst-Veen

Winterdienstregeling ook van start op veer Aalst-Veen

Vanaf vrijdag 1 november vaart het veer Aalst-Veen een uurtje korter dan voorheen. Dan start ook op deze route de winterdienstregeling. In plaats van tot 20.50 uur, varen we van november tot maart tot 19.50 uur tussen de dorpen. Op 1 oktober ging de winterdienstregeling al in op alle andere trajecten.

Dit betekent onder andere dat we op de meeste veren niet meer op zondag varen en dat de reguliere vaartochten naar Loevestein en Fort Vuren voorbij zijn. De boten rondom Gorinchem en het veer Aalst-Veen varen vanaf oktober alleen nog van maandag tot en met zaterdag. Alleen het autoveer Brakel-Herwijnen vaart het hele jaar door op zondag.

> Ontdek hier de dienstregeling.

Wil je toch naar de overkant op een moment dat het reguliere veer niet meer vaart? Maak dan een afspraak met de watertaxi!

Watertaxi is ideale oplossing

De watertaxi is ook de beste oplossing om toch nog naar Slot Loevestein te gaan. Riveer vaart in de wintermaanden niet meer volgens een vaste dienstregeling, maar het slot is het hele jaar over het water te bereiken. Dat is namelijk veel te leuk! In de winter brengen we passagiers met de watertaxi naar Loevestein. En als je slim bent, regel je de overtocht van te voren en heb je een super voordelig watertaxi ticket! Kijk goed naar de voorwaarden, en profiteer van de Watertaxi-actie. Hier lees je er alles over!