Winterdienstregeling bij Riveer: veer Aalst-Veen vaart uur korter

stremming_aalst

Winterdienstregeling bij Riveer

In oktober vervallen door de winterdienstregeling de zondagvaarten rondom Gorinchem en in Aalst-Veen. Veer Brakel vaart wel op zondagen. En in de winter vaar je naar Loevestein met de watertaxi in plaats van de reguliere veerverbinding. Vanaf november is er nog een laatste winteraanpassing bij veer Aalst-Veen die dan een uurtje eerder stopt.

Veer Aalst-Veen uur korter

Met het ingaan van de wintertijd gaat het veer Aalst-Veen een uur korter varen. Dit betekent dat de veerpont per 1 november 2023 tot en met maart 2024 tot 19.50 uur vaart. Van april 2024 tot en met oktober 2024 vaart deze veerpont tot 20.50 uur.

Watertaxi als alternatief op zondag

Van oktober tot en met april wordt er niet op zondag gevaren tussen Gorinchem en Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld, Vuren en Loevestein. Wil je op zondag toch naar de overkant? Reserveer dan de watertaxi Let op : Bel altijd eerst de watertaxi om een reservering te maken via 0183 659 314 (keuze 3). Maak pas daarna je reservering compleet door de watertaxi kaartjes te bestellen op onze website of de Riveer App.

Voor de watertaxi gelden andere tarieven dan voor het reguliere veer.

In de winter naar Slot Loevestein

Van oktober t/m april vaart Riveer geen vaste dienstregeling meer naar Loevestein. Om toch over water naar het kasteel te gaan, hebben we de Watertaxi-actie. Deze kun je 7 dagen per week gebruiken tussen 10-17 uur, mits de watertaxi beschikbaar is. Je ontvangt dan een retour watertaxi Loevestein voor de prijs van een enkele reis. De actie is mogelijk voor een retour vanuit Gorinchem of Woudrichem naar Loevestein. Dag en tijd overleg je met de kapitein en is op basis van beschikbaarheid. Reserveren van tevoren is verplicht.
Overleg en reserveer ALTIJD EERST je overtocht op 0183 659 314 (keuze 3), daarna maak je de reservering af door je watertaxi-kaartjes te kopen via onze website of de Riveer App.