Zakelijk

meetingpont

Meetingpont

Behoefte om eens ergens anders te werken dan op kantoor of thuis? Ontdek MeetingPont. Dat is flexwerken op ons grootste voet- en fietsveer: de Gorinchem VIII. Een open lounge locatie in een dynamische omgeving. Trek je terug aan één van de statafels met je laptop of in één van de zithoeken met (buitenlandse) zakenrelaties.

Laat je varen en inspireren

Bijpraten, kennis delen, vergaderen, brainstormen of nieuwe mensen ontmoeten en ondertussen het rivierenlandschap aan je voorbij zien trekken? Het is allemaal mogelijk in de daluren van onze dienstregeling. De veerpont is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te (net)werken in een inspirerende omgeving. Denk aan wifi, stopcontacten en oplaadpunten voor laptops en mobiele telefoons en een koffiemachine.

Werken aan boord van de Gorinchem VIII kan van maandag tot en met vrijdag van 9.15 uur tot 14.15 uur. Tussen die tijden vaart het schip afwisselend tussen Gorinchem en Woudrichem en Gorinchem en Sleeuwijk. Bekijk de precieze vaartijden in de reisplanner. Reserveren is niet nodig.