Zakelijk

meetingpont

Meetingpont

Behoefte om eens ergens anders te werken dan op kantoor of thuis? Ontdek MeetingPont. Dat is flexwerken aan boord. Dat gaat het beste op ons grootste voet- en fietsveer: de Gorinchem VIII. Hier vind je een open lounge locatie in een dynamische omgeving. Trek je terug aan één van de statafels met je laptop of in één van de zithoeken met (buitenlandse) zakenrelaties.
In de daluren (ma-vr tussen 9-14 uur) is het vaak rustig aan boord en kun je prima varend werken. En het is natuurlijk ook leuk om een keer met de snelle veerboot mee te varen naar Werkendam of Hardinxveld. Met een dagkaart Riveer voor de voet- en fietsveren kun je 1 dag varen rondom Gorinchem binnen onze reguliere dienstregeling. Je kunt dus ook gewoon aan boord blijven zitten werken of even van boord gaan en een pont later weer een aan boord stappen.

Varende flexplek rondom Gorinchem

Bijpraten, kennis delen, vergaderen, brainstormen of nieuwe mensen ontmoeten en ondertussen het rivierenlandschap aan je voorbij zien trekken? Het is allemaal mogelijk bij Riveer. De veerpont is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te (net)werken in een inspirerende omgeving. Denk aan wifi, stopcontacten en oplaadpunten voor laptops en mobiele telefoons en een koffiemachine.

Lees hier meer de dagkaart voet- en fietsveren
Bekijk de vaartijden in de reisplanner.
Reserveren voor een plekje is niet nodig.