Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Zomerfeest Gorinchem 2016

Zomerfeest Gorinchem 2016

Dinsdag 16 t/m zondag 21 augustus 2016 Zomerfeest Gorinchem. Sterren tijdens het leukste gratis feestje in hartje Gorinchem. Riveer zal tijdens de zomerfeesten extra avondvaarten verzorgen.

Zomerfeest 16 t/m 21 augustus 2016

De laatste week van de schoolvakantie heeft Gorinchem altijd een feestweek: Zomerfeest!. Deze week bestaat uit een goed gevuld muziekprogramma, met gratis open luchtconcerten in de binnenstad van Gorinchem. Sterren tijdens het leukste gratis feest in hartje Gorcum! www.zomerfeest.nl

Riveer App

Riveer brengt u graag van en naar de Zomerfeesten. Vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld zijn er veerverbindingen naar Gorinchem. Zet de nieuwe Riveer App op je telefoon en heb zo de dienstregeling en je tickets voor een overtocht op zak!  Wel zo handig natuurlijk.
In de avonduren zullen er extra afvaarten zijn volgens een speciale Zomerfeest-dienstregeling. Deze dienstregeling met extra vaarten loopt van dinsdag t/m zaterdag. Let even goed op: de laatste ritten gaan over vrijdag en/of zaterdag. Dus even goed kijken.

Extra avond afvaarten!

Kijk hier naar de overzicht met de extra Zomerfeest avond afvaarten

Fietsen

Laat je fiets gewoon aan de overkant staan. Tijdens de zomerfeesten mag je namelijk niet zomaar overal je fiets parkeren in de binnenstad. Er zijn speciale parkeerzones voor fietsen. Bedenk dat je vanaf terrein Buiten de Waterpoort zo de binnenstad in wandelt. Dus een fiets is ook niet echt nodig en tijdens Zomerfeest wellicht eerder onhandig.