Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Zomerfeest Gorinchem: regel je Riveerticket vooraf want er is geen ticketverkoop aan boord!

Zomerfeest Gorinchem: regel je Riveerticket vooraf want er is geen ticketverkoop aan boord!

In de laatste week van de zomervakantie staat Gorinchem traditioneel in het teken van het Zomerfeest. Dat is vijf avonden lang genieten van gratis openluchtconcerten in de binnenstad! Dit jaar is het evenement van 27 augustus tot 1 september. Op deze avonden  vaart Riveer extra van en naar Gorinchem. Comfortabel heen en veilig terug!

Dit jaar staan weer niet de minste namen op de bühne. Artiesten als Edsilia Rombley, Rondé, Ali B en Davina Michelle zullen op de Groenmarkt te vinden zijn! Op de Varkenmarkt brengen Nederlandstalige artiesten leven in de brouwerij. De moeite waard om in ieder geval één avond naar Gorinchem te gaan. Kom je met de pont? Let dan op, want tijdens de avondvaarten zijn tickets NIET aan boord te koop. Regel je pontkaartje daarom van tevoren via onze website of de Riveer app. Heb je een geldig jaarabonnement van Riveer? Dan is deze ook ’s avonds geldig! Eenmaal in het bezit van een QR-code, hoef je deze alleen nog maar te laten scannen wanneer je de pont opstapt. Makkelijk toch? Via de digitale weg krijg je bovendien 10 procent korting op je tickets! Zo houd je mooi wat geld over voor een extra biertje. En wil je toch meerdere avonden naar het Zomerfeest gaan? Dan loont het om een meerrittenkaart te delen met je vrienden! Maak een screenshot van de QR-code en verstuur die naar een andere smartphone. Wij kunnen deze code gewoon aan boord scannen, waarna het wordt afgeteld van de originele meerrittenkaart. Kun je geen geldige QR-code laten zien? Dan kun je helaas niet aan boord stappen.

Ieder uur een afvaart

Ieder uur gaat er een afvaart vanaf Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld, en weer terug. Doordeweeks gaat de laatste pont vanuit Gorinchem om 00.15 uur. In het weekend kun je langer met de voetjes van de vloer; dan vaart de pont op vrijdag tot 01.15 uur en op zaterdag tot 02.15 uur. Het makkelijkste is om de Riveer app te downloaden. Daarmee heb je niet alleen je tickets, maar ook de vaartijden altijd op zak!

Let op: in verband met deze extra afvaarten is er van maandag 26 augustus tot en met zondag 1 september is er geen watertaxi beschikbaar.