Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Zomerfeesten Gorinchem 2018

Zomerfeesten Gorinchem 2018

Zomerfeest dinsdag 21 t/m zondagmiddag 26 augustus 2018

De laatste week van de schoolvakantie heeft Gorinchem altijd een feestweek: Zomerfeest! Deze week bestaat uit een goed gevuld muziekprogramma, met gratis open luchtconcerten, een fantastische programmering in de binnenstad van Gorinchem. Sterren tijdens het leukste gratis feest in hartje Gorcum! Laten we er een mooi en gezellig feestje van maken. www.zomerfeest.nl

Avond-afvaarten van dinsdag 21 t/m zaterdag 25 augustus 2018

Riveer brengt je van en naar het Zomerfeest Gorinchem vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld. Zet de gratis Riveer App op je mobiel en dan heb je alle afvaarten en je tickets op zak! In de avonduren zijn er extra afvaarten. Deze Zomerfeest-dienstregeling met extra avondvaarten loopt van dinsdag t/m zaterdag en is in de Riveer app verwerkt. Op vrijdag en zaterdag varen we wat langer door dan de andere dagen. Een overzicht van de dienstregeling zie je hier.

Geen ticketverkoop aan boord!

Belangrijke wijziging is dat er GEEN tickets aan boord meer worden verkocht voor de speciale avond-afvaarten Zomerfeest. Koop zelf van te voren een ticket via de gratis Riveer app of via de website. We verkopen geen kaartjes aan boord!! Dus als je geen geldige QR-code kan tonen bij de loopplank, dan kun je NIET aan boord tijdens de Zomerfeestafvaarten. Je kunt ook een 10 rittenkaart in je app zetten, want die heb je er bij 7 overtochten al uit. Een 10 ritten kaart is nog 1 jaar geldig na een prijswijziging, dus die komt wel op. Of laat je jaarabonnement van school een weekje eerder ingaan. Kortom regel het van te voren, want aan boord worden geen kaartjes verkocht. (niet pinnen, niet cash)

Kijk even in de zomerfeest-checklist of je alles geregeld hebt!

Beter geen fiets mee

Laat je fiets aan de overkant staan deze avonden en neem die NIET mee aan boord. Tijdens de zomerfeesten worden fietsen in de binnenstad geweerd en er zijn speciale parkings aan de rand van de binnenstad. Fietsers en foutparkeerders van een fiets lopen het risico dat het rijwiel wordt weggehaald of je een boete ontvangt. Vanaf de veersteiger in Gorinchem wandel je gelijk de binnenstad in en een fiets is dus ook niet nodig. Bij drukte kan de bemanning deze avonden fietsen weigeren aan boord ivm de veiligheid en de beschikbare ruimte.