Bestel tickets

tickets

Bestel tickets

Overvaren in het Riveergebied? Regel je tickets voor de veerpont gemakkelijk van tevoren! Een E-ticket koop je via onze ticketshop of via de Riveer app. Dan profiteer je van 10% korting op je overtocht en houd je aan boord alle tijd over om van het uitzicht te genieten.

Voor onze reguliere veerdienst kun je in 2020 nog tickets aan boord kopen met cash (gepast) of per pin. Tickets voor de watertaxi(-actie) kun je alleen van tevoren bestellen via onze ticketshop of de Riveer app. Vanaf 2021 wordt onze dienstverlening volledig cashless.

Hoe koop je een ticket?

1

In het overzicht kies je de route waarvoor je een ticket wilt kopen. Wil je een dagkaart, een (actie)ticket voor de watertaxi of een abonnement bestellen? Dat kan ook. Een ticket is niet persoonsgebonden en heeft GEEN specifieke geldigheidsdatum, maar is geldig tot 1 jaar na een prijswijziging.

2

Vul je gegevens in en selecteer het ticket dat je wilt kopen. Je kunt maximaal 10 tickets per keer kopen. Kom je met een groep? Dan adviseren we je om een 10- of 25-rittenkaart te kopen. Is je bestelling compleet? Klik dan op bestellen en betalen.

3

Betaal gemakkelijk met iDEAL, Bancontact (België) of Giropay (Duitsland).

4

Klaar! Via het opgegeven e-mailadres ontvang je een QR-code die je aan boord kunt laten scannen op je telefoon of als print. Tickets die je via de website hebt gekocht, zijn ook meteen beschikbaar via de Riveer app. Je logt dan in met het opgegeven e-mailadres.

Heb je vragen over je ticket? Neem dan contact op via info@riveer.nl. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

Wat heb je nodig?