Bestel tickets

tickets

Bestel tickets

Overvaren in het Riveergebied? Regel je tickets voor de veerpont gemakkelijk van tevoren! Een E-ticket koop je via onze ticketshop of via de Riveer app. Dan profiteer je van 10% korting op je overtocht en houd je aan boord alle tijd over om van het uitzicht te genieten.

Aan boord van onze schepen kun je met je pinpas een ticket kopen. Aan boord tickets kopen is altijd duurder dan via de website of Riveer app. Contant betalen aan boord is niet mogelijk.  Tickets voor de watertaxi(-actie) kun je alléén kopen via de website of Riveer app. 

Hoe koop je een ticket?

1

In het overzicht kies je de route waarvoor je een ticket wilt kopen. Wil je een dagkaart, een (actie)ticket voor de watertaxi of een abonnement bestellen? Dat kan ook. Een ticket is niet persoonsgebonden en heeft GEEN specifieke geldigheidsdatum, maar is geldig tot 1 jaar na een prijswijziging.

2

Vul je gegevens in en selecteer het ticket dat je wilt kopen. Je kunt maximaal 10 tickets per keer kopen. Kom je met een groep? Dan adviseren we je om een 10- of 25-rittenkaart te kopen. Is je bestelling compleet? Klik dan op bestellen en betalen.

3

Betaal gemakkelijk met iDEAL, Bancontact (België) of Giropay (Duitsland).

4

Klaar! Via het opgegeven e-mailadres ontvang je een QR-code die je aan boord kunt laten scannen op je telefoon of als print. Tickets die je via de website hebt gekocht, zijn ook meteen beschikbaar via de Riveer app. Je logt dan in met het opgegeven e-mailadres.

Heb je vragen over je ticket? Neem dan contact op via info@riveer.nl of bel 0183 659 314. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

Wat heb je nodig?

Losse tickets & meerrittenkaarten

Losse tickets

Jaarabonnementen

Jaarabonnement scholieren

Groepen

Overvaren met meer dan 50 personen? Reserveer met groepskorting! Neem minimaal een week vóór de geplande overtocht contact met ons op voor de mogelijkheden. Vermeld de datum en tijd, de vaarroute en het aantal personen. Dan ontvang je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Combiticket Loevestein

Met slechts één ticket naar Loevestein overvaren én het kasteel bezoeken? Dat kan met het combiticket – exclusief verkrijgbaar via de website van Slot Loevestein. Het ticket is zowel geldig als entree voor de vesting als voor de overtocht met Riveer vanuit Gorinchem of Woudrichem v.v. en/of voetveer Boven ’t Gat vanuit Woudrichem v.v.

Let op: het ticket is alleen te gebruiken van mei t/m september tijdens openingstijden van Loevestein en conform dienstregeling!