Nieuwsberichten

actueel

Nieuwsberichten

Ontdek het laatste nieuws over de veerdienst en de regio

Aanpassing in toegangsweg vanuit Herwijnen

27 februari 2024
Vanaf maandag 26 februari, is er een nieuwe aanrij route vanaf de oever in Herwijnen naar het veer Brakel in gebruik genomen. Deze loopt langs de hoogwaterstoep in Herwijnen en sluit aan op de gebruikelijke veerweg. De tijdelijke toegang die de laatste anderhalf jaar is gebruikt komt hiermee te vervallen.

Veer Brakel-Herwijnen weer in de vaart

01 februari 2024
Nadat de veerpont tussen Brakel en Herwijnen eerder vandaag gestremd was, vaart het veer weer vanaf 16.00 uur volgens de actuele dienstregeling. De stremming op vrijdag 23 februari kwam vanwege een noodzakelijke reparatie. We hebben er voor gekozen om de reparatie te laten uitvoeren in de voorjaarsvakantie van midden Nederland. Zodat er zo min mogelijk scholieren, last van de stremming ondervinden.

Aanpassingen in nieuwe dienstregeling Riveer per 8 januari 2024

05 januari 2024
De nieuwe elektrische veerboten van Riveer zijn vanaf 2 januari 2024 in de vaart op de trajecten Gorinchem, Sleeuwijk, Hardinxveld, Werkendam en Woudrichem. Deze innovatieve schepen markeren een belangrijke stap in duurzaam vervoer over water. Met de ingebruikname van de schepen is er ook een nieuwe dienstregeling. Deze wordt aanstaande maandag 8 januari 2024 op basis van de ervaringen, van de eerste week met de nieuwe schepen aangepast.

Over water naar Slot Loevestein

02 januari 2024
Varen naar Slot Loevestein Loevestein is ontstaan door water, verdedigd door water en bedreigd door water. Hoe leuk is het…

Geldigheid QR-code tot 21 november 2023

01 januari 2024
Kaarten 1 jaar geldig na aankoop Kaartje zoek in de Riveer-app? Mogelijk zijn je kaartjes verlopen. Vanaf 22 november 2022…

Riveer deelt kerstcadeautjes uit!

31 december 2023
Riveer wil iedereen bedanken voor 2023. Het is weer tijd om te reflecteren, op alles wat voorbij gekomen is afgelopen jaar. We willen graag een moment nemen om onze oprechte dankbaarheid met jullie te delen. Bedankt voor het sturen van jullie feedback, zowel positief als kritisch. Dat houdt ons scherp. We gaan er vanuit dat jullie de gegeven feedback nu al grotendeels ook terugzien. Niet alles kan direct gerealiseerd worden. Alle punten die snel verbeterd kunnen worden grijpen wij met beide handen aan. We blijven in ieder geval ontwikkelen. Bedankt voor jullie betrokkenheid en steun gedurende het afgelopen jaar!