Vaartijden

Dienstregeling

De vaartijden van Riveer verschillen per seizoen en per traject. En daarnaast kunnen calamiteiten, gepland onderhoud of evenementen de dienstregeling incidenteel doen wijzigen. Heb je ergens hulp bij nodig of kom je er niet goed uit, laat het ons dan weten. We kijken graag met je mee.

Dienstregeling tijdens feestdagen

Op feestdagen vaart Riveer op veel trajecten een aangepaste dienstregeling of soms zelfs niet. In de overzichten hieronder kun je vinden of er wordt gevaren of dat er wellicht een aanpassing is. Voor de juiste vertrektijden van de veren kijk je in de Riveer app of website. Aanpassingen in de dienstregeling zijn daarin verwerkt. Ook via nieuwsitems op de website en berichten via de Riveer app brengen we reizigers op de hoogte van wijzigingen.

We raden aan om voor vertrek, zeker op een feestdag, onze actuele reisplanner op de website of in de Riveer app te checken.

Calamiteitendienstregeling

In uitzonderlijke gevallen kan Riveer slechts met één veerpont op de routes Gorinchem – Sleeuwijk en Gorinchem – Werkendam – Hardinxveld varen. Bijvoorbeeld door een calamiteit, onderhoud of werkzaamheden aan een schip. Op dat moment gaat onze calamiteitendienstregeling van kracht. Dit betekent dat Riveer op deze trajecten tijdelijk volgens een andere dienstregeling vaart. De afwijkende tijden gelden alléén op doordeweekse dagen. Natuurlijk doen wij ons best om zo snel mogelijk weer over te gaan op onze reguliere dienstregeling.

Schip afhuren

Exclusief met jouw gezelschap overvaren, een feest op het water houden, een rondvaart door de regio maken of een asverstrooiing op de rivier? Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om een schip van Riveer af te huren. We kunnen diverse schepen inzetten, zoals de Gorinchem VIII (max. 250 personen) of de Gorinchem VI (max. 180 personen). Voor het afhuren van een schip (incl. bemanning) geldt een minimale huurperiode van 2 uur (€ 321,09 p/u). Interesse? Stuur een e-mail naar info@riveer.nl.

.