Vaartijden

Dienstregeling

In de reisplanner van Riveer vind je alle actuele vertrektijden van onze veerponten. Kies de route die je wilt nemen, de datum en de tijd. Dan geven wij je de beste optie voor je reis met de pont. Eventuele stremmingen, calamiteiten en andere bijzonderheden zijn hierin meegenomen.

Mei en juni is er alleen in het weekend een reguliere dienstregeling naar Slot Loevestein en Fort Vuren. Doordeweeks kun je gebruik maken van de watertaxi (actie). 

Reisplanner

Schip afhuren

Exclusief met jouw gezelschap overvaren, een feest op het water houden, een rondvaart door de regio maken of een asverstrooiing op de rivier? Op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om een schip van Riveer af te huren. We kunnen diverse schepen inzetten, zoals de Gorinchem VIII (max. 250 personen) of de Gorinchem VI (max. 180 personen). Voor het afhuren van een schip (incl. bemanning) geldt een minimale huurperiode van 2 uur (€ 311,74 p/u). Interesse? Stuur een e-mail naar info@riveer.nl.

Dienstregeling tijdens feestdagen

Op feestdagen vaart Riveer op veel trajecten een aangepaste dienstregeling of soms zelfs niet. In de overzichten hieronder kun je vinden of er wordt gevaren of dat er wellicht een aanpassing is. Voor de juiste vertrektijden van de veren kijk je in de Riveer app of in de routeplanner. Aanpassingen in de dienstregeling zijn daarin verwerkt. Ook via nieuwsitems op de website en pushberichten via de Riveer app brengen we reizigers op de hoogte van wijzigingen.

We raden aan om voor vertrek, zeker op een feestdag, onze actuele reisplanner op de website of in de Riveer app te checken.

Calamiteitendienstregeling

In uitzonderlijke gevallen kan Riveer slechts met één veerpont op de routes Gorinchem – Sleeuwijk en Gorinchem – Werkendam – Hardinxveld varen. Bijvoorbeeld door een calamiteit, onderhoud of werkzaamheden aan een schip. Op dat moment gaat onze calamiteitendienstregeling van kracht. Dit betekent dat Riveer op deze trajecten tijdelijk volgens een andere dienstregeling vaart. De afwijkende tijden gelden alléén op doordeweekse dagen. Natuurlijk doen wij ons best om zo snel mogelijk weer over te gaan op onze reguliere dienstregeling.