Vaartijden

Dienstregeling

De vaartijden van Riveer verschillen per seizoen en per traject. Daarnaast kunnen calamiteiten, gepland onderhoud, weersomstandigheden of evenementen de dienstregeling incidenteel doen veranderen. Met de actuele dienstregeling op zak, voorkomt u verrassingen op de kade. Bekijk onze actuele dienstregeling overzichtelijk in de Riveer-app.

Om de ochtend en avondspits te vermijden, zou varen van A naar B een goed alternatief voor je kunnen zijn. Met onze veerponten tussen Brakel en Herwijnen en tussen Aalst en Veen vermijd je files waardoor je eerder op je werk aankomt of eerder thuis kan zijn. Bekijk altijd voor vertrek onze actuele dienstregeling in de Riveer-app. Zodat je de best mogelijke aansluiting kan halen omtrent woon-werk verkeer of om op tijd naar school te komen.

Midzomerdienstregeling juli en augustus 2024

Let op! Dit is een standaard overzicht van de dienstregeling. In de Riveer-app zie je vertragingen, feestdagen en bijzonderheden. In deze overzichten worden geen aanpassingen of vertragingen verwerkt. Een kaartje Sleeuwijk - Werkendam of Sleeuwijk - Hardinxveld is alleen te gebruiken bij een rechtstreekse verbinding ( doordeweeks in de ochtend in de spits).

 

Dienstregeling tijdens feestdagen

Op feestdagen vaart Riveer op veel trajecten volgens een aangepaste dienstregeling. In de overzichten hieronder kun je zien of er wordt gevaren of dat er wellicht een aanpassing is. Voor de juiste vertrektijden van de veren, kun je de Riveer-app raadplegen. Aanpassingen in de dienstregeling zijn daarin verwerkt.

Via nieuwsitems op de website en berichten via de Riveer-app worden reizigers ook op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen. Het is daarom aan te raden om voor vertrek, zeker op een feestdag, onze actuele reisplanner op de website of in de Riveer-app te checken.

Zo ben je altijd goed geïnformeerd en voorkom je verrassingen tijdens je reis.