Vaartijden

Dienstregeling

In de reisplanner van Riveer vind je alle actuele vertrektijden van onze veerponten. Kies de route die je wilt nemen, de datum en de tijd. Dan geven wij je de beste optie voor je reis met de pont. Eventuele stremmingen, calamiteiten en andere bijzonderheden zijn hierin meegenomen.

Feestdagen en evenementen

Wil jij tijdens een officiële feestdag of een evenement in de regio overvaren? Op feestdagen vaart Riveer op veel trajecten een aangepaste dienstregeling of soms zelfs niet. Tijdens evenementen in de regio kan het soms voorkomen dat de pont juist extra vaart. Daarom raden we je aan om voor vertrek onze actuele reisplanner op de website of in de Riveer app te checken! Bovendien waarschuwen we je bij afwijkende vaartijden voortijdig met een gratis pushbericht in de app. Zo sta je nooit voor verrassingen. De watertaxi is 365 dagen per jaar te reserveren van 10.00 tot 00.00 uur.

Calamiteitendienstregeling

In uitzonderlijke gevallen kan Riveer slechts met één veerpont op de routes Gorinchem – Sleeuwijk en Gorinchem – Werkendam – Hardinxveld varen. Bijvoorbeeld door een calamiteit, onderhoud of werkzaamheden aan een schip. Op dat moment gaat onze calamiteitendienstregeling van kracht. Dit betekent dat Riveer op deze trajecten tijdelijk volgens een andere dienstregeling vaart. De afwijkende tijden gelden alléén op doordeweekse dagen. Natuurlijk doen wij ons best om zo snel mogelijk weer over te gaan op onze reguliere dienstregeling.