Vaartijden

Dienstregeling

In de reisplanner van Riveer vind je alle actuele vertrektijden van onze veerponten. Kies de route die je wilt nemen, de datum en de tijd. Dan geven wij je de beste optie voor je reis met de pont. Eventuele stremmingen, calamiteiten en andere bijzonderheden zijn hierin meegenomen.

Dienstregeling tijdens feestdagen

Op feestdagen vaart Riveer op veel trajecten een aangepaste dienstregeling of soms zelfs niet. In de overzichten hieronder kun je vinden of er wordt gevaren of dat er wellicht een aanpassing is. Voor de juiste vertrektijden van de veren kijk je in de Riveer app of in de routeplanner. Aanpassingen zijn daarin verwerkt

Tijdens evenementen in de regio kan het voorkomen dat de pont juist extra vaart. Als er met een event extra wordt gevaren zijn de tijden verwerkt in de routeplanner, Riveer app en vind je informatie erover bij nieuwsitems op de website.
We raden aan om voor vertrek, zeker op een feestdag, onze actuele reisplanner op de website of in de Riveer app te checken.

Calamiteitendienstregeling

In uitzonderlijke gevallen kan Riveer slechts met één veerpont op de routes Gorinchem – Sleeuwijk en Gorinchem – Werkendam – Hardinxveld varen. Bijvoorbeeld door een calamiteit, onderhoud of werkzaamheden aan een schip. Op dat moment gaat onze calamiteitendienstregeling van kracht. Dit betekent dat Riveer op deze trajecten tijdelijk volgens een andere dienstregeling vaart. De afwijkende tijden gelden alléén op doordeweekse dagen. Natuurlijk doen wij ons best om zo snel mogelijk weer over te gaan op onze reguliere dienstregeling.