Watertaxi

Watertaxi

Watertaxi

Buiten de reguliere dienstregeling naar de overkant

Buiten de reguliere vaartijden van Riveer naar de overkant? Geen probleem! Onze watertaxi is de oplossing in het gebied van Werkendam tot Brakel. De boot vaart 365 dagen per jaar, volgens een vast tarief en buiten de dienstregeling van de veren. Je spreekt een tijd af en wordt persoonlijk opgehaald, waar je maar wilt in het Riveergebied (met uitzondering van Aalst). Zo kun je bijvoorbeeld ontspannen naar een restaurant in Woudrichem, een avondje uit in Gorinchem of naar vrienden aan de overkant.

Let op: door werkzaamheden i.v.m. de dijkversterking kan de watertaxi in ieder geval tot eind 2022 (einddatum nog niet bekend gemaakt) niet afmeren bij de steiger Fort Vuren.

 7 dagen per week beschikbaar 

Zondag t/m donderdag:
10.00 - 24.00 uur
Vrijdag en zaterdag:
10.00 - 01.00 uur

0183 659 314

Watertaxi kun je bellen tussen tien en tien, 10.00-22.00 uur

 

watertaxi@riveer.nl
Antwoord via de mail duurt max 2 dagen. Stuur altijd een telefoonnummer mee.

Watertaxi reserveren. Hoe werkt dat?

1

Bel naar 0183 - 659 314 (keuze 3 in het menu) en bespreek de datum, de tijd en de locatie waarop je opgehaald wilt worden. De watertaxi is 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.
Reserveren is verplicht. Dat doe je telefonisch minimaal 1 uur van tevoren. Reserveringen worden ingedeeld op volgorde van binnenkomst. Een reservering staat pas vast na bevestiging van de schipper. Een aanvraag via de mail indienen kan ook. U krijgt dan binnen 2 dagen antwoord. Kan het niet wachten: dan is bellen beter. Mail je? Geef altijd een telefoonnummer op! watertaxi@riveer.nl

2

Koop een watertaxi-ticket via de website of de Riveer app.

Let op: voor de routes Brakel-Herwijnen en Hardinxveld-Werkendam vaart de watertaxi bij minimaal 4 personen.

3

Stap op de afgesproken tijd aan boord en beleef het gevoel van betaalbare luxe om persoonlijk opgehaald te worden. Kom niet te laat! Voor iedere tien minuten wachttijd wordt er €28,25 in kosten gebracht. Deze extra kosten moeten meteen aan boord met pin betaald worden.

Bekijk ook:

's Nachts overvaren?

Dat is bij uitzondering mogelijk.
Op aanvraag via info@riveer.nl (vermeld datum en tijd, vaarroute, aantal personen en telefoonnummer).

Let op: voor een nachtrit betaal je een toeslag van €28,25 bovenop het reguliere watertaxitarief.