Watertaxi

Watertaxi

Watertaxi

Buiten de reguliere dienstregeling naar de overkant

Buiten de reguliere vaartijden van Riveer naar de overkant? Geen probleem! Onze watertaxi is de oplossing in het gebied van Werkendam tot Brakel. De boot vaart 365 dagen per jaar, volgens een vast tarief en buiten de dienstregeling van de veren. Je spreekt een tijd af en wordt persoonlijk opgehaald, waar je maar wilt in het Riveergebied (met uitzondering van Aalst). Zo kun je bijvoorbeeld ontspannen naar een restaurant in Woudrichem, een avondje uit in Gorinchem of naar vrienden aan de overkant.

 

Beschikbaarheid

Zondag t/m donderdag:
10.00 - 00.00 uur
Vrijdag en zaterdag:
10.00 - 01.00 uur

 

0183 659 314

Watertaxi bellen kan tussen 10.00 en 23.00 uur

Watertaxi reserveren. Hoe werkt dat?

1

Bel naar 0183 - 659 314 (keuze 3 in het menu) en bespreek de datum, de tijd en de locatie waarop je opgehaald wilt worden. De watertaxi is iedere dag van 10.00 tot 23.00 uur telefonisch bereikbaar. Reserveren is verplicht en doe je minimaal 1 uur van tevoren. Reserveringen worden ingedeeld op datum van binnenkomst en kunnen enkel via dit mobiele telefoonnummer behandeld worden. Een reservering staat pas na bevestiging van de schipper.

2

Koop een watertaxi-ticket via Ticketshop of de Riveer app.

Let op: voor de routes Brakel-Herwijnen en Hardinxveld-Werkendam vaart de watertaxi bij minimaal 4 personen.

3

Stap op de afgesproken tijd aan boord en beleef het gevoel van betaalbare luxe om persoonlijk opgehaald te worden. Kom niet te laat! Voor iedere tien minuten wachttijd wordt er €25,- in kosten gebracht. Deze extra kosten moeten meteen aan boord betaald worden.

Bekijk ook:

's Nachts overvaren?

Dat is bij uitzondering mogelijk.
Op aanvraag via info@riveer.nl (vermeld datum en tijd, vaarroute, aantal personen en telefoonnummer).

Let op: voor een nachtrit betaal je een toeslag van €28,25 bovenop het reguliere watertaxitarief.