Riveer App

Ontdek de Riveer-app

Direct toegankelijk zonder download

Vaar ontspannen naar de overkant en installeer de Riveer-app op je smartphone. Maak je regelmatig gebruik van onze veerdienst? Met de Riveer-app bij de hand heb je overzicht in de actuele dienstregeling, facturen en de laatste meldingen.

Installeer de Riveer-app

De Riveer-app biedt je een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring zonder dat je iets hoeft te downloaden uit de App Store of Google Play Store. Volg deze eenvoudige stappen om de Riveer-app te gebruiken:

 1. Bezoek de website: Ga naar app.riveer.nl in de browser op je smartphone, tablet, of computer
 2. Toevoegen aan je Startscherm:
  • Voor iPhone/iPad (Safari):
   1. Tik op het deel-icoon (vierkantje met een pijl omhoog) onderaan de browser.
   2. Kies "Zet op beginscherm" in het menu.
   3. Geef de webapp een naam en tik op "Voeg toe".
  • Voor Android (Chrome):
   1. Tik op de drie stipjes rechtsboven in de browser.
   2. Kies "Toevoegen aan startscherm" in het menu.
   3. Geef de webapp een naam en tik op "Toevoegen".

Gebruik de Webapp: Na het toevoegen, verschijnt onze webapp als een icoontje op je startscherm. Tik erop en je hebt direct toegang, net als bij een app die je eerder gewend bent. Alleen nu zijn er geen downloads en geen updates nodig!

Wanneer je de Riveer-app geïnstalleerd hebt op je smartphone, hoef je jezelf eenmalig aan te melden met je opgegeven e-mailadres. In je mailbox ontvang je vervolgens een code die je moet invullen voordat je kaartjes kan aankopen. De app is veilig, snel, makkelijk en duurzaam! Zorg bij het aankopen van kaartjes op je reisgedrag. Kaartjes zijn 1 jaar geldig na aankoopdatum. Wanneer je kiest voor een voordeelkaart, profiteer je vanaf 10 kaartjes van 10% korting. Bij het aankopen van 20 kaartjes ontvang je 20% korting en vanaf 40 kaartjes profiteer je maar liefst van 30% korting! De kortingen worden automatisch verrekend wanneer je de kaartjes in één keer bestelt. Uiteraard is het ook mogelijk om aan boord met pinpas te betalen voor enkele overtochten.

Alles voor je overtocht in je broekzak

Met de Riveer-app heb je alles voor jouw overtocht in je broekzak. Je koopt gemakkelijk kaartjes aan, je hebt de actuele dienstregeling en ontvangt de laatste meldingen in je Riveer account. Vaart de pont volgens afwijkende tijden? De app waarschuwt je met een melding. Wanneer er een nieuwe melding binnenkomt is deze zichtbaar door een rood bolletje rechtsboven in je Riveer-app. Dit maakt de app tot een handig hulp- en betaalmiddel voor iedereen die met de pont gaat.