Riveer App

Bannernieuwehomepage2

Riveer-app

Makkelijk heen en weer

Regelmatig met de pont of een dagje uit? Iedereen gaat met de Riveer-app makkelijker heen en weer. Met de app heb je de actuele dienstregeling op zak en koop je tickets. En koop je meer enkele ritten ineens dan profiteer je van kortingen.: 10% korting vanaf 10 tickets, 20% korting vanaf 20 tickets, 30% korting vanaf 40 tickets. Zorg dat je aankoop past bij je reisgedrag: tickets zijn 1 jaar geldig na aankoop. De kortingen worden automatisch verrekend wanneer je meer tickets in één keer bestelt. Aan boord worden alleen losse enkeltjes verkocht en kun je met pinpas betalen. De app is veilig, snel, makkelijk en duurzaam!

Alles voor je overtocht in je broekzak

Met de Riveer-app heb je alles voor jouw overtocht in je broekzak. Je regelt er kaartjes mee, hebt de actuele dienstregeling en ontvangt het laatste nieuws in je Riveer-account. Vaart de pont volgens afwijkende tijden of niet? De app waarschuwt je met een bericht. Berichten zijn onder je account te lezen & een nieuwe melding is in rood zichtbaar (rechtsboven in de app). Dit maakt de app tot een handig hulp- en betaalmiddel voor iedereen die met de pont gaat.

Installeer de Riveer-app

Aanmelden

1

De Riveer-app kun je niet downloaden in de Appstore of Playstore. Het is een ander type app. De gratis Riveer-app installeer je eenvoudig op je mobiel. Deze app heeft niet telkens een update nodig van een nieuwe versie. Gebruikers profiteren gelijk van de laatste ontwikkelingen en verbeterpunten beschikbaar in de app. Installeer-hulp nodig? Kijk hier naar een instructiefilmpje

2

Ga naar riveer.nl op je mobiel. Klik op de rode knop rechts bovenin "installeer de app". Bij Android toestellen kun je dan eenvoudig klikken op het plusje installeer app, bij Apple toestellen (IOS) ga je onderin naar de downloadknop (vierkantje met pijl naar boven) en swipe dan wat naar beneden tot je de optie ziet "zet op beginscherm", klik dan rechtsboven op "voeg toe".

3

Nu log je in rechtsboven in en kun je een account aanmaken Deze bevestig je met  een verificatiecode die in de mailbox komt. Als je de app op je beginscherm van je mobiel hebt geïnstalleerd hoef je niet telkens opnieuw de verificatiecode in te voeren. Je kunt makkelijk bij je kaartjes of een aankoop doen. Als je de web-versie gebruikt moet je wel iedere keer een verificatiecode invoeren om in je account te komen.