Tweede ticket gratis in Gorcumse Bliekenbox

Op donderdag 20 augustus wordt de Bliekenbox gelanceerd voor publiek. Het is een prachtig initiatief om Gorcumse ondernemers in deze tijden van corona – en daarna – gratis in de spotlights te zetten. Voor consumenten is het een box voor voordeel, ook bij Riveer!
bliekenbox

Tweede ticket gratis in Gorcumse Bliekenbox

Op donderdag 20 augustus werd de Bliekenbox gelanceerd voor publiek. Het is een prachtig initiatief om Gorcumse ondernemers in deze tijden van corona – en daarna – gratis in de spotlights te zetten. Voor consumenten is het een box voor voordeel, ook bij Riveer!

Vol leuke actiekaartjes

Toen onderneemster José van Felius haar ludieke idee kenbaar maakte, waren wij meteen enthousiast. Waar we konden ondersteunden we haar op allerlei vlakken om het te realiseren. Vele andere ondernemers zagen ook wel iets in de Bliekenbox en inmiddels zit de eerste oplage van 200 boxen vol leuke actiekaartjes ter waarde van meer dan €100,-. Waaronder dus het tweede kaartje voor de veerpont gratis. Bovendien is de Bliekenbox voorzien van vijf unieke collectors items afkomstig uit de stad.

Als cadeau of relatiegeschenk

Je kunt de box voor slechts €7,50 kopen bij een aantal unieke verkooppunten en online. Voor die prijs is het een leuk cadeau voor jezelf of een ander of relatiegeschenk. En je maakt tegelijkertijd de Voedselbank blij. De gehele opbrengst van de eerste 200 boxen gaat naar dat goede doel.

Ga voor meer informatie of bestellen naar www.bliekenbox.nl