Veer Brakel-Herwijnen weer in de vaart

Nadat de veerpont tussen Brakel en Herwijnen eerder vandaag gestremd was, vaart het veer weer vanaf 16.00 uur volgens de actuele dienstregeling. De stremming op vrijdag 23 februari kwam vanwege een noodzakelijke reparatie. We hebben er voor gekozen om de reparatie te laten uitvoeren in de voorjaarsvakantie van midden Nederland. Zodat er zo min mogelijk scholieren, last van de stremming ondervinden.
BrakelHerwijnen02

Dienstregeling Brakel-Herwijnen vrijdag 23 februari weer hervat

Veer Brakel-Herwijnen is vrijdag 23 februari uit de vaart geweest tot 16.00 uur in verband met noodzakelijk onderhoud en reparatie. Vrijdag namiddag waren de werkzaamheden voorbij en kon de reguliere dienstregeling worden hervat. We kozen ervoor om de reparatie te laten uitvoeren in de voorjaarsvakantie van midden Nederland. Zodat er zo min mogelijk scholieren, last van de stremming ondervinden. 

Meldingen in Riveer App

Ben je een regelmatig gebruiker van Riveer? Met een melding brengen we onze reizigers snel op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen. Rechts bovenin zie je een account icoon. Bij een waarschuwing verschijnt er een rood bolletje boven het account icoon. Klink dan op je account icoon en lees de recente berichtgeving in de gele blokken. Wanneer de reguliere dienstregeling wordt hervat maken we dat hier bekend.