Dienstregeling tijdens Paasweekend

In het Paasweekend vaart Riveer volgens de feestdagendienstregeling 2024. Dit betekent dat er op Eerste Paasdag zondag 31 maart geen afvaarten zijn tussen Aalst en Veen en er ook geen dienstregeling is voor de voet- en fietsveren rondom Gorinchem. Het is op Eerste Paasdag wel mogelijk om een overtocht te maken tussen Brakel en Herwijnen, deze vaart volgens dienstregeling. Check deze gemakkelijk via de Riveer-app. Op Tweede Paasdag maandag 1 april, zijn er geen afvaarten voor 09.00 uur s ‘ochtends tussen Aalst en Veen en alle voet- en fietsveren rondom Gorinchem. In Brakel en Herwijnen start de dienstregeling op Tweede Paasdag om 08.00 uur tot 22.00 uur s ‘avonds.
home-3

Dienstregeling tijdens Paasweekend

In het Paasweekend vaart Riveer volgens de feestdagendienstregeling 2024. Dit betekent dat er op Eerste Paasdag zondag 31 maart geen afvaarten zijn tussen Aalst en Veen en er ook geen dienstregeling is voor de voet- en fietsveren rondom Gorinchem. Het is op Eerste Paasdag wel mogelijk om een overtocht te maken tussen Brakel en Herwijnen, deze vaart volgens dienstregeling. Check deze gemakkelijk via de Riveer-app. Op Tweede Paasdag maandag 1 april, zijn er geen afvaarten voor 09.00 uur s 'ochtends tussen Aalst en Veen en alle voet- en fietsveren rondom Gorinchem. In Brakel en Herwijnen start de dienstregeling op Tweede Paasdag om 08.00 uur tot 22.00 uur s ‘avonds.

 

Hoe ziet de dienstregeling eruit?

Op Goede Vrijdag varen al onze veren volgens dienstregeling. Op zondag 31 maart Eerste Paasdag vaart alleen het veer Brakel-Herwijnen volgens dienstregeling van 9.00 tot 22.00 uur. Voor maandag 1 april Tweede Paasdag gelden de volgende vaartijden:

 • Aalst - Veen:
  9.00 uur - 20.50 uur.
 • Brakel - Herwijnen:
  8.00 - 22.00 uur.
 • Gorinchem - Woudrichem:
  vanaf 09.00 uur conform dienstregeling.
 • Gorinchem - Sleeuwijk - Hardinxveld - Werkendam:
  vanaf 9.00 uur conform dienstregeling.
 • Slot Loevestein - Fort Vuren: geen dienstregeling, watertaxi wel mogelijk.

Dienstregeling in Riveer-app

Bekijk hier de feestdagendienstregeling 2024. De feestdagendienstregeling is terug te vinden op onze website www.riveer.nl onder reisadvies. Wil je op de hoogte blijven van de laatste meldingen, de actuele dienstregeling, gemakkelijk kaartjes aankopen en facturen kunnen inzien? Maak dan gebruik van de Riveer-app. Installeer hier de Riveer-app. 

Wil je op Eerste Paasdag naar Slot Loevestein? 

Maak er een onvergetelijke dag uit van en reserveer de watertaxi. Maak voortijdig een afspraak met de watertaxi kapitein via telefoonnummer 0183 659 314 (keuze 3). Extra voordeel, wanneer je tussen 10.00 en 17.00 uur een overtocht wil maken met minimaal 2 personen profiteer je van 50% korting op een retourtje Loevestein. Lees hier de actievoorwaarden.

Wil je op Tweede Paasdag naar Slot Loevestein? 

Vaar na 09.00 uur met Riveer naar Woudrichem. Maak een korte wandeling van de veersteiger van Riveer naar de veersteiger van Boven 't gat. De vaartijden van Boven 't gat zijn tussen 10.00 - 17.30 uur. Er wordt gevaren op aanbod, hierdoor zijn er geen specifieke vaartijden.

Uiteraard blijft het ook een mogelijkheid om op Tweede Paasdag een oversteek te maken met de watertaxi. Maak hiervoor voortijdig een reservering met de watertaxi kapitein. De watertaxi kapitein is te bereiken via telefoonnummer 0183 659 314 (keuze 3). Samen met de watertaxi kapitein bespreek je jouw wensen en of deze passen in de watertaxi kapitein zijn agenda.