Plan je reis

Vaar mee

naar 11 verschillende bestemmingen

Geniet met Riveer wat alles wat de regio te bieden heeft. Van oude vestingsteden tot een nationaal park. Met de veerponten als verbindende factor liggen de overkant van Waal, Afgedamde Maas en Merwede binnen handbereik. Onze veerverbindingen brengen natuur en cultuur bij elkaar.

Nieuws

Allround Schipper (uren in overleg)

Allround Schipper (uren in overleg) “De beste stuurlui, stappen aan boord bij Riveer” Het team Veerdienst en Haven van de gemeente Gorinchem is op zoek naar een Allround Schipper (uren in overleg). Ben jij schipper van de toekomst? Deze klantgerichte en vooruitstrevende…

Maritieme Innovatie Award gewonnen door Holland Shipyards Group en Riveer

Maritieme Innovatie Award gewonnen door Holland Shipyards Group en Riveer We zijn enorm trots om bekend te maken dat we gezamenlijk de Schuttevaer Prijs 2024 hebben gewonnen, een mooie erkenning voor ons innovatieve project met de lichtgewicht elektrische aluminium veerboten…

Dienstregeling tijdens Paasweekend

In het Paasweekend vaart Riveer volgens de feestdagendienstregeling 2024. Dit betekent dat er op Eerste Paasdag zondag 31 maart geen afvaarten zijn tussen Aalst en Veen en er ook geen dienstregeling is voor de voet- en fietsveren rondom Gorinchem. Het is op Eerste Paasdag wel mogelijk om een overtocht te maken tussen Brakel en Herwijnen, deze vaart volgens dienstregeling. Check deze gemakkelijk via de Riveer-app. Op Tweede Paasdag maandag 1 april, zijn er geen afvaarten voor 09.00 uur s ‘ochtends tussen Aalst en Veen en alle voet- en fietsveren rondom Gorinchem. In Brakel en Herwijnen start de dienstregeling op Tweede Paasdag om 08.00 uur tot 22.00 uur s ‘avonds.

Onderweg naar een elektrische vloot

Vanaf begin 2023 zullen er twee volledig elektrische veren gaan varen tussen Gorinchem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld-Giessendam. Via deze website volg je alle ontwikkelingen van de bouw door Holland Shipyards Group.

180301 Riveer_US-100 3DW-Woudrichem-groter_2021.06.28