Plan je reis

Vaar mee

naar 11 verschillende bestemmingen

Geniet met Riveer wat alles wat de regio te bieden heeft. Van oude vestingsteden tot een nationaal park. Met de veerponten als verbindende factor liggen de overkant van Waal, Afgedamde Maas en Merwede binnen handbereik. Onze veerverbindingen brengen natuur en cultuur bij elkaar.

Nieuws

Riddertoernooi Slot Loevestein: vaste afvaarten vanuit Gorinchem

Riddertoernooi Slot Loevestein: vaste afvaarten vanuit Gorinchem Hoogtepunt van de herfstvakantie op Loevestein is het Riddertoernooi op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023. Dan wordt de hele vesting omgetoverd tot een middeleeuws kampement én toernooiveld. Vaar met ons mee…

Winterdienstregeling bij Riveer: veer Aalst-Veen vaart uur korter

Vanaf 1 oktober 2023 start de winterdienstregeling bij Riveer Vanaf 1 oktober 2023 start de winterdienstregeling bij Riveer. Dit betekent onder andere dat onze voet- en fietsveren rondom Gorinchem én het autoveer Aalst-Veen niet meer op zondag varen. Er wordt dan…

Samenwerking Botenbeurs Gorinchem en Sleeuwijk Yachting

Dit jaar organiseert de Botenbeurs Gorinchem samen met Sleeuwijk Yachting een evenement die geheel in het teken staat van leven op het water. Op vrijdag 22 september van 12.00 – 17.00 uur en op zaterdag 23 september 10.00 – 17.00 uur bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan dit gezellige evenement.

Onderweg naar een elektrische vloot

Vanaf begin 2023 zullen er twee volledig elektrische veren gaan varen tussen Gorinchem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld-Giessendam. Via deze website volg je alle ontwikkelingen van de bouw door Holland Shipyards Group.

180301 Riveer_US-100 3DW-Woudrichem-groter_2021.06.28