Waar kunnen wij jou mee helpen?

Wil je een overtocht maken?

Sta je nu aan de kade? Kies dan je enkeltje, betaal en vaar naar de overkant. Dit kaartje moet je vandaag gebruiken.

Alle overige producten

Een account gebruik je als je regelmatig wilt overvaren, een overtocht in de toekomst gaat maken, een dagkaart of een scholieren abonnement nodig hebt.

Onze actuele dienstregeling

Bepaal zelf een datum en een tijd en bekijk welke overvaart jou het beste uitkomt.

Nieuws

Aanpassing in toegangsweg vanuit Herwijnen

Vanaf maandag 26 februari, is er een nieuwe aanrij route vanaf de oever in Herwijnen naar het veer Brakel in gebruik genomen. Deze loopt langs de hoogwaterstoep in Herwijnen en sluit aan op de gebruikelijke veerweg. De tijdelijke toegang die de laatste anderhalf jaar is gebruikt komt hiermee te vervallen.

Veer Brakel-Herwijnen weer in de vaart

Nadat de veerpont tussen Brakel en Herwijnen eerder vandaag gestremd was, vaart het veer weer vanaf 16.00 uur volgens de actuele dienstregeling. De stremming op vrijdag 23 februari kwam vanwege een noodzakelijke reparatie. We hebben er voor gekozen om de reparatie te laten uitvoeren in de voorjaarsvakantie van midden Nederland. Zodat er zo min mogelijk scholieren, last van de stremming ondervinden.

Aanpassingen in nieuwe dienstregeling Riveer per 8 januari 2024

De nieuwe elektrische veerboten van Riveer zijn vanaf 2 januari 2024 in de vaart op de trajecten Gorinchem, Sleeuwijk, Hardinxveld, Werkendam en Woudrichem. Deze innovatieve schepen markeren een belangrijke stap in duurzaam vervoer over water. Met de ingebruikname van de schepen is er ook een nieuwe dienstregeling. Deze wordt aanstaande maandag 8 januari 2024 op basis van de ervaringen, van de eerste week met de nieuwe schepen aangepast.

Onderweg naar een elektrische vloot

Vanaf begin 2023 zullen er twee volledig elektrische veren gaan varen tussen Gorinchem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld-Giessendam. Via deze website volg je alle ontwikkelingen van de bouw door Holland Shipyards Group.

180301 Riveer_US-100 3DW-Woudrichem-groter_2021.06.28