Waar kunnen wij jou mee helpen?

Wil je een overtocht maken?

Sta je nu aan de kade? Kies dan je enkeltje, betaal en vaar naar de overkant. Dit kaartje moet je vandaag gebruiken.

Alle overige producten

Een account gebruik je als je regelmatig wilt overvaren, een overtocht in de toekomst gaat maken, een dagkaart of een scholieren abonnement nodig hebt.

Onze actuele dienstregeling

Bepaal zelf een datum en een tijd en bekijk welke overvaart jou het beste uitkomt.

Nieuws

Zelfstandig inchecken met de Riveer-app

Zelfstandig inchecken met de Riveer-app Als je regelmatig met de elektrische veren van Riveer reist, is het je waarschijnlijk al opgevallen dat er niet op elke overtocht een kaartjes verkoper meevaart. Dit komt omdat Riveer aanstuurt op zelfstandig inchecken. Stap…

Meerdaagse stremming veer Brakel gecanceld

Door het noodweer in Zuid-Duitsland wordt er hoog water verwacht. Hierdoor is er voor gekozen om de asfalteringswerkzaamheden van maandag 10 juni tot en met vrijdag 14 juni niet door te laten gaan. De meerdaagse stremming wordt daarom gecanceld tot nader order. Dit betekent dat je in week 24 wel gebruik kan maken van het veer Brakel. 

Open dag elektrische schepen van Riveer trekt 250 bezoekers

Afgelopen zaterdag vond de open dag van de elektrische schepen van Riveer plaats, een evenement dat ongeveer 250 geïnteresseerden trok. Op 1 juni kregen bezoekers een exclusief kijkje achter de schermen van de elektrische veerponten. De Altena VI legde tussen 10.00 en 16.00 uur aan in diverse plaatsen, waaronder Werkendam, Hardinxveld-Giessendam, Sleeuwijk, Gorinchem en Woudrichem. Tijdens deze open dag konden bezoekers de stuurhut en technische ruimtes bezichtigen en vragen stellen aan de bouwers en ontwerpers van de veerponten.

Onderweg naar een elektrische vloot

Vanaf begin 2023 zullen er twee volledig elektrische veren gaan varen tussen Gorinchem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld-Giessendam. Via deze website volg je alle ontwikkelingen van de bouw door Holland Shipyards Group.

180301 Riveer_US-100 3DW-Woudrichem-groter_2021.06.28