Veer Brakel-Herwijnen gestremd

brak

Veer Brakel-Herwijnen stremt dinsdag 31 okt vanaf 8.15 uur

Dinsdag 31 oktober gaat Brakel-Herwijnen vanaf 8.15 tot einde middag uit de vaart. Hoe laat we precies weer varen is nog niet bekend. We stremmen na de ochtendspits en komen in de vaart zodra de reparatie is voltooid. We houden reizigers op de hoogte met meldingen in de Riveer App.  

Wat is er aan de hand?

Veer Brakel was onlangs gestremd door een noodzakelijke reparatie. Oorzaak was helaas opnieuw visdraad. In de schottel (voortstuwing) werd veel schade aangericht dat hersteld moest worden. In korte tijd is dit de 4de keer dat we door vislijn moeten stremmen. Bij de laatste stremming is de schottel eruit gehaald op de werf en deze moet op de werf worden teruggeplaatst. Dinsdag 31 oktober stremmen we daarom na de spits en hervatten de dienstregeling zodra het kan. De inschatting is dat dit einde middag/begin avond zal zijn. Houd de Riveer App en meldingen in de gaten.

Mogelijk alternatief voor fietsers

Tijdens de stremming kunnen fietsers en voetgangers gebruik maken van de verbinding Gorinchem-Woudrichem. Het jaarabonnement scholieren of een kaartje Brakel is tijdens de stremming ook op deze verbinding te gebruiken. Kaarten Brakel worden dan aan boord van ons voet-fietsveer gescand, zelf inchecken is niet mogelijk.

Meldingen in Riveer App

Ben je een regelmatig gebruiker van Riveer? Met een melding brengen we onze reizigers snel op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen. Installeer de Riveer App. Rechts bovenin zie je op je account (het mannetje) een rode waarschuwing verschijnen als er een bericht is geplaatst. Klink dan op je account-icoon en lees de recente berichtgeving. Wanneer de reguliere dienstregeling wordt hervat maken we dat hier bekend.