info@riveer.nl 0183 65 93 14

Watertaxi Gorinchem

Buiten de reguliere tijden van Riveer naar de overkant? Met de watertaxi is dat geen enkel probleem. Het is een ideaal alternatief voor onze veerponten: de watertaxi vaart buiten de dienstregeling om, op een tijd naar keuze, op afwijkende trajecten en altijd volgens een vaste prijs. Zo kun je bijvoorbeeld ontspannen bij familie op bezoek in Hardinxveld, naar een restaurant in Woudrichem of een dagje uit in Gorinchem. Oftewel, vervoer op maat van Werkendam tot Brakel.

De watertaxi reserveren: hoe werkt dat?

 • Bel naar 06- 22 55 82 33 en bespreek de datum, de tijd en de locatie waarop je opgehaald wilt worden.

De watertaxi is iedere dag van 10.00 tot 23.00 uur telefonisch beschikbaar om een afspraak te maken. Reserveren is verplicht (minimaal 1 uur van tevoren bij normaal tarief). Reserveringen worden ingedeeld op datum van binnenkomst en kunnen enkel via dit mobiele telefoonnummer behandeld worden. Bestel je een watertaxi op een tijd dat er ook een pont vaart, dan word je op dit alternatief gewezen. Het is niet doeltreffend om met twee schepen dezelfde route te varen. Wij vragen hiervoor je begrip.

 • Koop een watertaxi ticket via de website of de Riveer app.

Let op! Heb je van tevoren tickets gekocht? Vergeet dan niet om op tijd te reserveren!

> Bekijk hier de verschillende prijzen en koop tickets.

 • Stap op de afgesproken tijd aan boord en beleef het gevoel van betaalbare luxe om persoonlijk opgehaald te worden.

Kom niet te laat! Voor iedere tien minuten wachttijd wordt er €25,- in kosten gebracht. Deze extra kosten moeten meteen aan boord betaald worden.

Beschikbaarheid Watertaxi

De watertaxi is 7 dagen per week beschikbaar om u te varen, van 10:00 tot 24:00 uur. En op vrijdag- en zaterdagnacht zelfs tot 1:00 uur ’s nachts! En telefonisch kunt u de kapitein bellen voor het maken van een reservering van 10:00 tot 23:00 uur.  U reserveert de watertaxi minimaal 1 uur van te voren. Maar een dag, week of maand van te voren bellen kan natuurlijk ook. Bel met 06 2255 8233 en uw aanvraag wordt gelijk ingepland. De ritten worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld.

Watertaxi Slot Loevestein

Geen veer, dan de watertaxi-actie!

De boottocht, via het water het slot naderen, is een onmisbaar leuk onderdeel van een bezoek aan Loevestein en daarom hebben we een speciale aanbieding op maat bedacht. Voor het traject Gorinchem of Woudrichem naar Slot Loevestein hebben we op de dagen dat er GEEN reguliere veerdienst vaart een speciale actie. Vaar met een super goedkope watertaxi!

Bestel gelijk je watertaxi-actie tickets! (let op de actievoorwaarden)

50% korting op luxe en plezier!

Watertaxi is makkelijk, leuk en snel wanneer u een overtocht nodig heeft op een tijdstip dat er geen vaste dienstregeling is. U kunt dus altijd naar Slot Loevestein. De kosten voor de watertaxi bedragen normaal 6 euro pp voor een enkele reis van Gorinchem of Woudrichem naar Loevestein. Maar met deze actie biedt Riveer een watertaxi-retour aan voor slechts 6 euro, dus 50% korting!
Bel 06 2255 8233 en bestel uw kapitein naar Loevestein.

Profiteren van een retourtje van 6 euro

 • Aanbieding alléén geldig op retour Gorinchem/Woudrichem <> Loevestein
 • Actie is alléén geldig op dagen dat er geen vaste veerverbinding is naar Slot Loevestein.
 • De actie is alléén geldig tijdens openingstijden van Slot Loevestein
 • Aanbieding is geldig bij minimaal 2 personen
 • U moet 1 dag van te voren reserveren bij de watertaxi op 06 2255 8233 o.v.v. watertaxi actie Loevestein. U bespreekt het traject en tijdstip van heen- en terugreis. De watertaxi zal op de afgesproken tijd voor u klaar liggen in Gorinchem of Woudrichem en voor de terugreis op de steiger bij Slot Loevestein. Kom niet te laat! De watertaxi kan NIET op u wachten en de actieprijs vervalt voor laatkomers. Gebeurt er iets onverwachts, bel dan altijd zo snel mogelijk de kapitein van de watertaxi.
 • Tickets voor de watertaxi kunt u ALLEEN in de Riveer app kopen of via de website. Actiekaartjes zijn NIET te koop aan boord. Op de boot wordt uw overtocht gescand op uw mobiel of we scannen uw zelf uitgeprinte kaarten via de website.
 • Watertaxi is vraagafhankelijk vervoer; de tijdstippen voor heen- en terugreis zijn op basis van beschikbaarheid

Culinaire watertaxi arrangementen

Uit eten en gratis terug met de watertaxi!

De deelnemende restaurants bieden speciale arrangementen aan waarbij u afsluitend geniet van een gratis terugreis met de watertaxi.
Kijk op de website van de deelnemende restaurants of vraag ze ernaar! Leuk voor zakelijke gelegenheden of als etentje met familie of vrienden. De overtocht per watertaxi maakt indruk!  De heenreis regelt u zelf en is voor eigen rekening. Gaat u heen met de veerdienst kijk dan in de dienstregeling.of zet de gratis Riveer App op je mobiel: dan heb je alle vaartijden en je ticket voor je overtocht gelijk op zak!

Deelnemers voor 2018

Restaurant de Gevangenpoort Woudrichem www.degevangenpoort.nl 
Restaurant Kruiden en Jasmijn in Woudrichem  www.kruidenenjasmijn.com
Restaurant ’t Oude Stadthuys Gorinchem www.oudestadthuys.nl
Restaurant Hoofdwacht Gorinchem  www.hoofdwacht.nl
Brasserie Hotel Le Bon’Apart Gorinchem  www.lebonapart.nl
Hotel Goud en Zilver Gorinchem www.gz-suites.com
Restaurant Merwezicht Gorinchem www.restaurantmerwezicht.nl
Restaurant ’t Oude Raedthuys Woudrichem www.ouderaedthuys.com 

Wilt u ook deelnemen als restaurant? Neem contact met ons op. Het is simpel en zo geregeld!

Hoe werkt het?

 • U reserveert bij het restaurant o.v.v. Culinair Watertaxi Arrangement.
 • U (of het restaurant) reserveert de watertaxi telefonisch voor de terugreis.
 • In het restaurant ontvangt u een culinaire watertaxi-voucher die aan boord gescand wordt.
 • Op vertoon van de bon geniet u een gratis terugreis op trajecten Gorinchem-Sleeuwijk-Woudrichem-Loevestein-Fort Vuren (voor afwijkende trajecten meerprijs aan boord bijbetalen)
 • Check in het restaurant de gereserveerde tijd van de watertaxi. Mocht die tijd niet realistisch zijn, bel de watertaxi of aanpassen van de tijd mogelijk is. De watertaxi kan niet zomaar blijven liggen. Mocht u niet op tijd zijn, dan wordt er een wachttijd van 25 euro per 10 minuten in rekening gebracht die u gelijk aan boord contant dient af te rekenen. Kom dus niet te laat.

Nachtritten watertaxi

Watertaxi in de nacht altijd aanvragen

Wanneer klanten ’s nachts of ’s ochtends heel vroeg gebruik willen maken van de watertaxi is dat bij uitzondering soms mogelijk. We bedoelen hier dus tijden mee die buiten de reguliere beschikbaarheid van de watertaxi vallen. We hanteren voor deze nachtritten wel afwijkende regels.

 • Nachtaanvraag watertaxi ruim van te voren indienen, minimaal 2 tot 3 werkdagen (maar liefst eerder)
 • Reserveren kan niet op het telefoonnummer van de watertaxi, maar alleen viaons kantoor.
 • Dien uw aanvraag bij voorkeur in per mail: o.v.v. uw naam, uw telefoonnummer, datum, gewenste tijdstip en traject. Wij zoeken dan uit of er personeel en materieel beschikbaar is en nemen contact met u op over eventuele mogelijkheden.
 • Voor deze nachtritten is een toeslag van toepassing van € 25,00 per rit. Daarnaast betaalt u per persoon het reguliere watertaxitarief