info@riveer.nl 0183 65 93 14

Watertaxi Gorinchem

Buiten de reguliere tijden van Riveer naar de overkant? Met de watertaxi is dat geen enkel probleem. Het is een ideaal alternatief voor onze veerponten: de watertaxi vaart buiten de dienstregeling om, op een tijd naar keuze, op afwijkende trajecten en altijd volgens een vaste prijs. Zo kun je bijvoorbeeld ontspannen bij familie op bezoek in Hardinxveld, naar een restaurant in Woudrichem of een dagje uit in Gorinchem. Oftewel, vervoer op maat van Werkendam tot Brakel.

De watertaxi reserveren: hoe werkt dat?

 • Bel naar 06- 22 55 82 33 en bespreek de datum, de tijd en de locatie waarop je opgehaald wilt worden.

De watertaxi is iedere dag van 10.00 tot 23.00 uur telefonisch beschikbaar. Reserveren is verplicht (minimaal 1 uur van tevoren). Reserveringen worden ingedeeld op datum van binnenkomst en kunnen enkel via dit mobiele telefoonnummer behandeld worden. Bestel je een watertaxi op een tijd dat er ook een pont vaart, dan word je op dit alternatief gewezen. Het is niet doeltreffend om met twee schepen dezelfde route te varen. Wij vragen hiervoor je begrip.

 • Koop een watertaxi ticket via de website of de Riveer app.

Let op! Heb je van tevoren tickets gekocht? Vergeet dan niet om te reserveren!

> Bekijk hier de verschillende prijzen en koop tickets.

 • Stap op de afgesproken tijd aan boord en beleef het gevoel van betaalbare luxe om persoonlijk opgehaald te worden.

Kom niet te laat! Voor iedere tien minuten wachttijd wordt er €25,- in kosten gebracht. Deze extra kosten moeten meteen aan boord betaald worden.

Beschikbaarheid Watertaxi

De watertaxi is 7 dagen per week beschikbaar om je over te zetten van 10:00 tot 24:00 uur. En op vrijdag- en zaterdagnacht zelfs tot 1:00 uur ’s nachts! Je belt de watertaxi-kapitein voor je gewenste reservering tussen 10:00 en 23:00 uur.  Je reserveert de watertaxi minimaal 1 uur van te voren. Maar een dag, week of maand van te voren bellen kan natuurlijk ook. Bel met 06 2255 8233 en de aanvraag wordt gelijk in de agenda gezet. De ritten worden op volgorde van binnenkomst ingedeeld.

Watertaxi Slot Loevestein

Geen veer, dan de watertaxi-actie!

De boottocht, via het water het slot naderen, is een onmisbaar leuk onderdeel van een bezoek aan Loevestein en daarom hebben we een speciale aanbieding op maat bedacht. Voor het traject Gorinchem of Woudrichem naar Slot Loevestein hebben we op de dagen dat er GEEN reguliere veerdienst vaart een speciale actie. Vaar met een super goedkope watertaxi!

Bestel gelijk je watertaxi-actie tickets! (let op de actievoorwaarden)

50% korting op luxe en plezier!

Watertaxi is makkelijk, leuk en snel wanneer je wilt overvaren op een tijdstip dat er geen vaste dienstregeling is. Je kunt dus altijd naar Slot Loevestein. Met deze actie profiteer je van 50% korting op een retour van Gorinchem of Woudrichem naar Loevestein.
Bel 06 2255 8233 en bestel je kapitein naar Loevestein.

Profiteren van een retourtje met 50% korting

 • Aanbieding alléén geldig op retour Gorinchem/Woudrichem <> Loevestein
 • Actie is alléén geldig op dagen dat er geen vaste veerverbinding is naar Slot Loevestein.
 • De actie is alléén geldig tijdens openingstijden van Slot Loevestein
 • Aanbieding is geldig bij minimaal 2 personen
 • Minimaal 1 dag van te voren reserveren bij de watertaxi op 06 2255 8233 o.v.v. watertaxi-actie Loevestein. Je bespreekt het traject en tijdstip van heen- en terugreis. De watertaxi zal op de afgesproken tijd voor je klaar liggen in Gorinchem of Woudrichem en voor de terugreis op de steiger bij Slot Loevestein. Kom niet te laat! De watertaxi kan NIET op u wachten en de actieprijs vervalt voor laatkomers. Gebeurt er iets onverwachts, bel dan altijd zo snel mogelijk de kapitein van de watertaxi.
 • Tickets voor de watertaxi kunt u ALLEEN in de Riveer app kopen of via de website. Actiekaartjes van 6 euro voor een retourtje zijn NIET te koop aan boord. Op de boot wordt uw overtocht gescand op uw mobiel of we scannen uw zelf uitgeprinte kaarten via de website.
 • Watertaxi is vraagafhankelijk vervoer; de tijdstippen voor heen- en terugreis zijn op basis van beschikbaarheid

Culinaire watertaxi arrangementen

Uit eten en gratis terug met de watertaxi!

De deelnemende restaurants bieden speciale arrangementen aan waarbij je afsluitend geniet van een gratis terugreis met de watertaxi.
Kijk op de website van de deelnemende restaurants of vraag ze ernaar! Leuk voor zakelijke gelegenheden of als etentje met familie of vrienden. De overtocht per watertaxi maakt indruk!  De heenreis regel je zelf en is voor eigen rekening. Ga je heen met de veerdienst kijk dan in de dienstregeling.of zet de gratis Riveer App op je mobiel: dan heb je alle vaartijden en je ticket voor je overtocht gelijk op zak!

Deelnemers

Restaurant de Gevangenpoort Woudrichem www.degevangenpoort.nl 
Restaurant Kruiden en Jasmijn in Woudrichem  www.kruidenenjasmijn.com
Restaurant ’t Oude Stadthuys Gorinchem www.oudestadthuys.nl
Restaurant Hoofdwacht Gorinchem  www.hoofdwacht.nl
Brasserie Hotel Le Bon’Apart Gorinchem  www.lebonapart.nl
Hotel Goud en Zilver Gorinchem www.gz-suites.com
Restaurant Merwezicht Gorinchem www.restaurantmerwezicht.nl
Restaurant ’t Oude Raedthuys Woudrichem www.ouderaedthuys.com 

Wil je ook deelnemen als restaurant? Neem contact met ons op. Het is simpel en zo geregeld!

Hoe werkt het?

 • Je reserveert bij het restaurant o.v.v. Culinair Watertaxi Arrangement.
 • De watertaxi wordt door jou of het restaurant gereserveerd voor de terugreis.
 • In het restaurant ontvang je een culinaire watertaxi-voucher die aan boord gescand wordt.
 • Op vertoon van de bon met QR-code geniet je een gratis terugreis op trajecten Gorinchem-Sleeuwijk-Woudrichem-Loevestein-Fort Vuren (voor afwijkende trajecten meerprijs aan boord bijbetalen)
 • Check in het restaurant de gereserveerde tijd van de watertaxi. Mocht die tijd niet realistisch zijn, bel de watertaxi of aanpassen van de tijd mogelijk is. De watertaxi kan niet zomaar blijven liggen. Mocht je niet op tijd zijn, dan wordt er per minuut een bedrag van € 2,25 aan wachtgeld in rekening gebracht die je gelijk aan boord dient af te rekenen. Kom dus niet te laat!

Nachtritten watertaxi

Watertaxi in de nacht altijd aanvragen

Wanneer klanten ’s nachts of ’s ochtends heel vroeg gebruik willen maken van de watertaxi is dat bij uitzondering soms mogelijk. We bedoelen hier dus tijden mee die buiten de reguliere beschikbaarheid van de watertaxi vallen. We hanteren voor deze nachtritten wel afwijkende regels.

 • Nachtaanvraag watertaxi ruim van te voren indienen, minimaal 2 tot 3 werkdagen (maar liefst eerder)
 • Reserveren kan niet op het telefoonnummer van de watertaxi, maar alleen via ons kantoor.
 • Dien je aanvraag in per mail: o.v.v. je naam, telefoonnummer, datum, gewenste tijdstip en traject. Wij zoeken dan uit of er personeel en materieel beschikbaar is en nemen contact met je op over eventuele mogelijkheden.
 • Voor deze nachtritten is een toeslag van toepassing van € 28,25 per rit. Daar bovenop betaal je per persoon het reguliere watertaxitarief