Koop direct je ticket digitaal en bespaar 10% korting op je overtocht!

Watertaxi

Watertaxi Gorinchem

Buiten de reguliere vaartijden van Riveer naar de overkant? Geen probleem, want de watertaxi vaart 365 dagen per jaar en is daardoor een ideaal alternatief. De watertaxi vaart buiten de dienstregeling om, op een tijd naar keuze, op afwijkende trajecten en altijd volgens een vaste prijs. Zo kun je bijvoorbeeld ontspannen bij familie op bezoek in Hardinxveld, naar een restaurant in Woudrichem of een dagje uit in Gorinchem. Oftewel, vervoer op maat van Werkendam tot Brakel. Profiteren van tien procent korting? Regel je tickets dan digitaal via deze website op via de Riveer app.

Beschikbaarheid
10.00 uur – 00.00 uur (zondag t/m donderdag)
10.00 uur – 01.00 uur (vrijdag en zaterdag)
(minimaal 1 uur van tevoren reserveren)

De watertaxi reserveren: hoe werkt dat?

 • Bel naar 06- 22 55 82 33 en bespreek de datum, de tijd en de locatie waarop je opgehaald wilt worden.
  De watertaxi is iedere dag van 10.00 tot 23.00 uur telefonisch beschikbaar. Reserveren is verplicht (minimaal 1 uur van tevoren). Reserveringen worden ingedeeld op datum van binnenkomst en kunnen enkel via dit mobiele telefoonnummer behandeld worden. Bestel je een watertaxi op een tijd dat er ook een pont vaart, dan word je op dit alternatief gewezen. Het is niet doeltreffend om met twee schepen dezelfde route te varen. Wij vragen hiervoor je begrip.
 • Koop een watertaxi ticket via de website of de Riveer app.
  Let op; vergeet niet om je rit te reserveren!

> Bekijk hier de verschillende prijzen en koop tickets.

 • Stap op de afgesproken tijd aan boord en beleef het gevoel van betaalbare luxe om persoonlijk opgehaald te worden.
  Kom niet te laat! Voor iedere tien minuten wachttijd wordt er €25,- in kosten gebracht. Deze extra kosten moeten meteen aan boord betaald worden.

Watertaxi Slot Loevestein

Vaart de veerpont niet volgens vaste vaartijden naar Slot Loevestein, maar is het kasteel wel geopend? Dan is de watertaxi de ideale oplossing om toch te gaan! Vanaf Gorinchem of Woudrichem profiteer je bovendien van een speciale aanbieding als er geen reguliere dienstregeling is: de Watertaxi-actie. Hiermee krijg je maar liefst 50% korting op je retourtje Loevestein. De boottocht is al een onmisbaar leuk onderdeel van je bezoek, maar deze actie maakt het nog leuker!

> Bestel meteen je Watertaxi-actietickets (let op de actievoorwaarden)

Profiteren van de Watertaxi-actie?
Reserveer minimaal een dag van tevoren via de watertaxi-telefoon: 06 – 22 55 82 33. Je bespreekt het traject en het tijdstip van de heen- en terugreis. De watertaxi ligt op de afgesproken tijd afgemeerd in Gorinchem of Woudrichem en bij Slot Loevestein. Zorg ervoor dat je op tijd bent; bij te laat komen vervalt de actieprijs. Tickets voor de Watertaxi-actie koop je alleen via de website of de Riveer app, en zijn dus niet aan boord verkrijgbaar. Op de watertaxi wordt de QR-code gescand op je mobiele telefoon of op je uitgeprinte kaarten.

Actievoorwaarden

 • Aanbieding alleen geldig op retour Gorinchem of Woudrichem naar Slot Loevestein;
 • Actie alleen geldig als er geen reguliere veerverbinding naar Slot Loevestein is;
 • Actie alleen geldig tijdens openingstijden van Slot Loevestein;
 • Aanbieding geldt bij minimaal twee personen per reservering;
 • Watertaxi is vraagafhankelijk vervoer: de tijdstippen voor heen- en terugreis zijn op basis van beschikbaarheid.

Culinaire watertaxi arrangementen

Lekker uiteten en gratis terug met de watertaxi
Dat ene restaurant aan de overkant uitproberen? Ga dan voor het Culinaire Watertaxi-arrangement: onze samenwerking met verschillende restaurants in de regio. geniet na een overheerlijk diner van een gratis terugreis met de watertaxi. Dat betekent geen gestress om de laatste pont te halen, maar lekker net zo lang tafelen als je zelf wilt. Leuk voor zakelijke gelegenheden of als etentje met familie of vrienden.

De heenreis regel je zelf en is voor eigen rekening. Zet de gratis Riveer app op je mobiele telefoon, dan heb je alle vaartijden meteen op zak.

Deelnemers

Restaurant Kruiden en Jasmijn in Woudrichem  www.kruidenenjasmijn.com
Restaurant ’t Oude Stadthuys Gorinchem www.oudestadthuys.nl
Restaurant Hoofdwacht Gorinchem  www.hoofdwacht.nl
Hotel, Bar, Keuken Stoute Karel  www.stoutekarel.nl
Hotel Goud en Zilver Gorinchem www.gz-suites.com
Restaurant Merwezicht Gorinchem www.restaurantmerwezicht.nl
Restaurant ’t Oude Raedthuys Woudrichem www.ouderaedthuys.com 

Wil je ook deelnemen als restaurant? Neem contact met ons op. Het is simpel en zo geregeld!

Hoe werkt het?

  • Je reserveert bij het restaurant o.v.v. Culinair Watertaxi Arrangement.
  • De watertaxi wordt door jou of het restaurant gereserveerd voor de terugreis.
  • In het restaurant ontvang je een culinaire watertaxi-voucher die de kapitein aan boord scant.
  • Op vertoon van de bon met QR-code geniet je een gratis terugreis op trajecten Gorinchem-Sleeuwijk-Woudrichem-Loevestein-Fort Vuren (voor afwijkende trajecten meerprijs aan boord bijbetalen)
 • Check in het restaurant de gereserveerde tijd van de watertaxi. Mocht die tijd niet realistisch zijn, bel de watertaxi of aanpassen van de tijd mogelijk is. De watertaxi kan niet zomaar blijven liggen. Mocht je niet op tijd zijn, dan wordt er per minuut een bedrag van € 2,25 aan wachtgeld in rekening gebracht die je gelijk aan boord dient af te rekenen. Kom dus niet te laat!

Nachtritten watertaxi

Watertaxi in de nacht altijd aanvragen

Wanneer klanten ’s nachts of ’s ochtends heel vroeg gebruik willen maken van de watertaxi is dat bij uitzondering soms mogelijk. We bedoelen hier dus tijden mee die buiten de reguliere beschikbaarheid van de watertaxi vallen. We hanteren voor deze nachtritten wel afwijkende regels.

  • Nachtaanvraag watertaxi ruim van te voren indienen, minimaal 2 tot 3 werkdagen (maar liefst eerder)
  • Reserveren kan niet op het telefoonnummer van de watertaxi, maar alleen via ons kantoor.
  • Dien je aanvraag in per mail: o.v.v. je naam, telefoonnummer, datum, gewenste tijdstip en traject. Wij zoeken dan uit of er personeel en materieel beschikbaar is en nemen contact met je op over eventuele mogelijkheden.
 • Voor deze nachtritten is een toeslag van toepassing van € 28,25 per rit. Daar bovenop betaal je per persoon het reguliere watertaxitarief