Zomerkorting: Vaar met Riveer en ontvang 20% korting op je combiticket

Plaatje met golf voor site-Slot Loevestein

Zomerkorting: Vaar met Riveer en ontvang 20% korting op je combiticket

De leukste weg is over het water! Maak een compleet avontuur van je dagje Loevestein en vaar deze zomer met korting met Riveer! In juli en augustus krijg je 20% korting op je combiticket, een ticket inclusief overtocht en entree. Koop snel een combiticket voor een avontuurlijke start van je uitje.

RRivierenland_2406_kaartgorinchem_def

Je vaart over de Waal, de drukst bevaren rivier van Europa, terwijl je geniet van een waanzinnig uitzicht, de prachtige uiterwaarden en de karakteristieke dorpjes. In de verte zie je Loevestein aan de horizon opdoemen. Wat een manier om het slot te benaderen!

Met een combiticket (entreebewijs + vaarbewijs) kun je in mei, juni en september elk weekend, en in juli en augustus elke dag varen tussen Gorinchem, Woudrichem, Loevestein en Fort Vuren, met zowel de veerboten van Riveer als het voetveer*. Een perfecte manier om de Vestingdriehoek te ontdekken of voor een mooie fiets- of wandeltocht.

Vaart Riveer niet rechtstreeks naar Loevestein? Of wil je de leuke vesting van Woudrichem ontdekken? Dan kun je van Gorinchem naar Woudrichem varen. Vanaf de haven in Woudrichem is het een leuk wandelingetje door het oude stadje naar de haven van het voetveer. Het voetveer brengt je vervolgens naar het Munnikenland, het is dan nog 10 minuten lopen naar het slot.

Aankopen van combitickets

De combitickets voor een compleet dagje uit zijn alleen verkrijgbaar via de website van Slot Loevestein. Je kan de kaartjes niet aankopen in de Riveer-app en ook niet op de betaalautomaat aan boord. Wanneer je met het combiticket aan boord stapt, vergeet deze dan niet in te checken via de betaalautomaat aan boord. Zo reis je met een geldig vervoersbewijs.

Watertaxi

Ook kun je met de watertaxi van Riveer overvaren van Gorinchem naar Loevestein. De watertaxi reserveer je van tevoren. Hier koop je een apart kaartje voor, het combiticket is niet geldig voor de watertaxi. Wil je een overtocht maken met de watertaxi? Bel dan eerst de watertaxi kapitein op telefoonnummer 0183 659 314 (keuze 3) voor een reservering. Samen met de watertaxi kapitein bespreek je al jouw wensen en of deze in zijn agenda passen. Pas daarna kan je de watertaxi kaartjes aankopen in de Riveer-app.