Aanpassingen in nieuwe dienstregeling Riveer per 8 januari 2024

De nieuwe elektrische veerboten van Riveer zijn vanaf 2 januari 2024 in de vaart op de trajecten Gorinchem, Sleeuwijk, Hardinxveld, Werkendam en Woudrichem. Deze innovatieve schepen markeren een belangrijke stap in duurzaam vervoer over water. Met de ingebruikname van de schepen is er ook een nieuwe dienstregeling. Deze wordt aanstaande maandag 8 januari 2024 op basis van de ervaringen, van de eerste week met de nieuwe schepen aangepast.
Plaatje met golf elektrische veer

Aanpassingen in nieuwe dienstregeling Riveer per 8 januari 2024

De nieuwe elektrische veerboten van Riveer zijn vanaf 2 januari 2024 in de vaart op de trajecten Gorinchem, Sleeuwijk, Hardinxveld, Werkendam en Woudrichem. Deze innovatieve schepen markeren een belangrijke stap in duurzaam vervoer over water. Met de ingebruikname van de schepen is er ook een nieuwe dienstregeling. Deze wordt aanstaande maandag 8 januari 2024 op basis van de ervaringen van de eerste week aangepast.

Elektrisch varen met Riveer

De afgelopen periode is hard gewerkt om de nodige aanpassingen te realiseren. Na de doop van de schepen vorig jaar was er tijd nodig om de elektrische schepen van Riveer volledig operationeel te krijgen. Het integrale systeem voor elektrisch varen is een hoogst innovatief project met technische uitdagingen. Maar nu vaart er een vloot van moderne en efficiënte schepen.

Aanpassing dienstregeling

Met de introductie van de nieuwe schepen is vanaf 2 januari 2024 ook de dienstregeling aangepast. De komende periode wordt samen met medewerkers en passagiers gekeken of de dienstregeling zo goed werkt met de mogelijkheden van de nieuwe schepen. Riveer waardeert de feedback van passagiers op de nieuwe dienstverlening. Input kan worden gestuurd naar info@riveer.nl. De reacties worden verzameld en op basis van de feedback en de technische mogelijkheden wordt de dienstregeling mogelijk aangepast.

Overzicht dienstregeling (jpg) vanaf 8 januari 2024:
Gorinchem - Woudrichem doordeweeks en zaterdag
Gorinchem-Sleeuwijk-Hardinxveld-Werkendam doordeweeks en zaterdag
Op zondagen zijn er in de winter geen afvaarten rondom Gorinchem

Houd riveer.nl of Riveer app in de gaten

De dienstregeling van Riveer zal blijven veranderen om te blijven optimaliseren. Passagiers wordt geadviseerd de dienstregeling van hun traject nauwlettend te volgen via www.riveer.nl of de Riveer app. Hier kan je altijd de actuele dienstregeling terugvinden.