Veer Brakel-Herwijnen gestremd maandag 11 december en dinsdag 12 december 2023

brak

Veer Brakel-Herwijnen gestremd maandag 11 december en dinsdag 12 december 2023

Helaas is de veerpont tussen Brakel en Herwijnen op maandag 11 december en dinsdag 12 december 2023 gestremd. De duur van de stremming komt vanwege de inbouw van een generator. Via de Riveer App ontvang je als reiziger een melding als de reguliere dienstregeling weer hervat wordt.

Noodzakelijk onderhoud

Wanneer er een planning gemaakt wordt met betrekking tot onderhoud, plannen wij deze het liefste tijdens schoolvakanties. Vanwege de inbouw van de generator is Riveer afhankelijk van derde partijen. Hierdoor is het niet mogelijk om tot de kerstvakantie te wachten.

Mogelijk alternatief voor fietsers

Tijdens de stremming kunnen fietsers en voetgangers gebruik maken van de verbinding Gorinchem-Woudrichem. Het jaarabonnement scholieren Brakel en voordeelkaarten Brakel in categorie 1 zijn  tijdens de stremming ook op deze verbinding te gebruiken. Deze kaarten Brakel kunnen op deze 11 en 12 december bij uitzondering ook op Woudrichem-Gorinchem ook zelf ingecheckt worden door de reizigers.

Meldingen in Riveer App

Ben je een regelmatig gebruiker van Riveer? Met een melding brengen we onze reizigers snel op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen. Rechts bovenin zie je een account icoon. Bij een waarschuwing verschijnt er een rood bolletje boven het account icoon. Klink dan op je account icoon en lees de recente berichtgeving in de gele blokken. Wanneer de reguliere dienstregeling wordt hervat maken we dat hier bekend.