Dagkaart voet- en fietsveren

Een dagje uit in het Riveergebied? Maak gebruik van de dagkaart voet- en fietsveren. Dan mag je de pont zo vaak op- en afstappen als je zelf wilt. Het ticket is één dag geldig tijdens de reguliere dienstregeling op onze veerverbindingen Gorinchem-Woudrichem (Slot Loevestein-Fort Vuren*), Gorinchem-Hardinxveld-Werkendam en Gorinchem-Sleeuwijk. Maak een wandeling door de Vestingdriehoek, ga de Biesbosch in of stel je eigen Rondje Pontje samen met de verschillende fietsknooppunten in de regio. De fiets mag altijd gratis mee aan boord. Hop on, hop off!

Veerdienst naar Slot Loevestein in mei, juni, september weekenden & juli, augustus 7 dagen per week
In mei, juni en september vaart Riveer alleen in de weekenden naar Slot Loevestein en Fort Vuren met een reguliere dienstregeling & in de maanden juli en augustus 7 dagen per week. Naar deze bestemmingen is de dagkaart dus te gebruiken in het weekend in mei, juni, september of 7 dagen per week in juli en augustus.
Als er volgens een dienstregeling wordt gevaren naar Loevestein, is de eerste afvaart in Gorinchem naar Loevestein om 12.15 uur. Wil je al eerder? Dan kun je een rit aanvragen die om 9.55 uur vertrekt in Gorinchem (aanvragen uiterlijk voor 22 uur de vorige dag op 0183 659 314, keuze 3). Voor deze speciale rit kun je gewoon je dagkaart gebruiken

Wintermaanden & doordeweekse dagen mei, juni, september

Op doordeweekse dagen in mei, juni, september en in de winter kun je niet met de veerboot naar Loevestein. Maar ook als er geen dienstregeling is, kun je over water naar Slot Loevestein reizen. Dat doe je dan met de watertaxi. Je reserveert eerst in overleg met de kapitein 0183 659 314 (keuze 3). Reis je overdag (10-17) van Gorinchem of Woudrichem naar Loevestein dan kun je bij een retour profiteren van een  flinke korting met de speciale watertaxi-actie.

 

Combiticket Slot Loevestein + veerpont

Met slechts één ticket naar Loevestein overvaren én het kasteel bezoeken? Dat kan met het combiticket – exclusief verkrijgbaar via de website van Slot Loevestein. Het ticket is zowel geldig als entree voor de vesting als voor de overtocht met Riveer vanuit Gorinchem of Woudrichem heen en terug en/of voetveer Boven ’t Gat vanuit Woudrichem v.v. Het combiticket is enkel beschikbaar van mei tot en met september.

 • Kaartjes zijn niet aan een specifieke datum gebonden.
 • Kaartjes zijn 1 jaar geldig na aankoop.
 • Eenmaal aangekochte kaartjes worden niet teruggenomen.
 • Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis meevaren (m.u.v. groepen groter dan 5 personen).
 • Dagkaarten kun je alleen kopen met een account.
 • Dagkaarten hebben een vaste prijs en worden niet voordeliger wanneer je er meer ineens koopt.

Lees onze complete Algemene Voorwaarden hier.

Kaartjes met QR code aangekocht tussen 2019 en 21 november 2022 zijn geldig tot 21 november 2023

Een kaartje of meer?

Ga jij regelmatig met de pont mee en vind je het handig om tickets te op zak te hebben om er op een ander moment mee te reizen? Dan maak je een account aan in app.riveer.nl en bewaar je daar je kaartjes. De kaartjes check je zelf in op het moment dat je ze gaat gebruiken.

Koop je meer kaartjes ineens dan profiteer je van kortingen. De kortingen worden automatisch berekend bij de aankoop. Je krijgt 10% korting op de prijs van enkele reis vanaf 10 kaartjes, 20% vanaf 20 kaartjes en 30% vanaf 40 kaartjes. Kaartjes zijn niet persoonsgebonden en je kunt er dus ook met een groep reizigers gebruik van maken.

 • Tickets zijn niet aan een specifieke datum gebonden.
 • Tickets zijn 1 jaar geldig na aankoop.
 • Tickets zijn niet persoonsgebonden.
 • Eenmaal aangekochte tickets worden niet teruggenomen.
 • Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis meevaren (m.u.v. groepen groter dan 5 personen).

Lees onze complete Algemene Voorwaarden hier.

Kaartjes met QR code aangekocht tussen 2019 en 21 november 2022 zijn geldig tot 21 november 2023