dagkart

Een kaartje of meer?

Ga jij regelmatig met de pont of vind je het handig om kaartjes op zak te hebben om er op een ander moment mee te reizen? Dan maak je een account aan in app.riveer.nl en bewaar je daar je kaartjes. De kaartjes check je zelf in op het moment dat je ze gaat gebruiken.

Koop je meer kaartjes ineens dan profiteer je van kortingen. De kortingen worden automatisch berekend bij de aankoop. Je krijgt 10% korting op de prijs van enkele reis vanaf 10 kaartjes, 20% vanaf 20 kaartjes en 30% vanaf 40 kaartjes. Kaartjes zijn niet persoonsgebonden en je kunt er dus ook met een groep reizigers gebruik van maken.

  • Met een account kun je alle kaarttypes kopen.
  • Niet ingecheckte kaartjes zijn niet aan een datum gebonden.
  • Kaartjes zijn niet persoonsgebonden.
  • Kaartjes zijn 1 jaar geldig na aankoop.
  • Check zelf je kartje in op je mobiel.
  • Eenmaal aangekochte kaartjes worden niet teruggenomen.
  • Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis meevaren (m.u.v. groepen groter dan 5 personen).

Lees onze complete Algemene Voorwaarden hier.

Kaartjes met QR code aangekocht tussen 2019 en 21 november 2022 zijn geldig tot 21 november 2023.

Tarieven enkele reis (korting bij meer kaartjes)

Dagkaart voet- en fietsveren

Een dagje uit in het Riveergebied? Maak gebruik van de dagkaart Voet- en Fietsveren. Dan mag je de pont zo vaak op- en afstappen als je zelf wilt. Het ticket is één dag geldig tijdens de reguliere dienstregeling op onze veerverbindingen Gorinchem-Woudrichem (Slot Loevestein-Fort Vuren*), Gorinchem-Hardinxveld-Werkendam en Gorinchem-Sleeuwijk. Maak een wandeling door de Vestingdriehoek, ga de Biesbosch in of stel je eigen Rondje Pontje samen met de verschillende fietsknooppunten in de regio. De fiets mag altijd gratis mee aan boord. Hop on, hop off!

* In mei, juni en september vaart Riveer alleen in de weekenden naar Slot Loevestein en Fort Vuren met een reguliere dienstregeling & in de maanden juli en augustus 7 dagen per week. Naar deze bestemmingen is de dagkaart dan dus enkel te gebruiken in het weekend in mei, juni, september of 7 dagen per week in juli en augustus.
Op doordeweekse dagen in mei, juni en september is het Watertaxi-actie ticket een goed alternatief om naar Loevestein te reizen (let op voorwaarden).

Combiticket Slot Loevestein + veerpont

Met slechts één ticket naar Loevestein overvaren én het kasteel bezoeken? Dat kan met het combiticket – exclusief verkrijgbaar via de website van Slot Loevestein. Het ticket is zowel geldig als entree voor de vesting als voor de overtocht met Riveer vanuit Gorinchem of Woudrichem v.v. en/of voetveer Boven ’t Gat vanuit Woudrichem v.v. Het combiticket is enkel beschikbaar van mei tot en met september.

 

Fietsers stappen af bij Loevestein

Ontdek de omgeving op de fiets

Al fietsend en varend ontdek je het beste van het rivierenlandschap. Riveer ligt op een bijzonder knooppunt van waterwegen, boordevol geschiedenis. Met de veerponten als verbindende factor liggen de overkant van de Waal, Afgedamde Maas én Merwede binnen handbereik. Fiets van pontje naar vesting en van terrasje naar fort. Ontdek leuke routes op vestingdriehoek.nl of stippel zelf een route uit met de vele fietsknooppunten in het gebied.