Dienstregeling tijdens Kerstdagen en Oud & Nieuw

kersr

Dienstregeling tijdens Kerstdagen en Oud & Nieuw

Hoe ziet de dienstregeling eruit?

Kerstdagen
Op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag is alleen het veer Brakel-Herwijnen in de vaart, volgens aangepaste dienstregeling (van 12.00 tot 20.00 uur). Op onze trajecten rondom Gorinchem en tussen Aalst en Veen wordt niet gevaren tijdens deze feestdagen.

Oud & nieuw
De voet- en fietsveren rond Gorinchem varen zowel op oudjaarsdag als nieuwjaarsdag niet. Ook vaart de autoveer bij Aalst-Veen niet op oudjaarsdag en op nieuwjaarsdag. De autoveer Brakel-Herwijnen start op oudjaarsdag om 09.00 tot 19.00 uur en op nieuwjaarsdag van 12.00 tot 20.00 uur.

Actuele dienstregeling in Riveer App

Bekijk voor vertrek onze actuele dienstregeling op de website en in de Riveer app. De volledige feestdagendienstregeling bekijk je hier.

Geen dienstregeling? Reserveer dan voorafgaand de Watertaxi.

Wil je toch over het water naar Gorinchem, Woudrichem, Sleeuwijk, Hardinxveld, Werkendam of Loevestein? Reserveer dan de Watertaxi via 0183 - 659 314 (keuze 3)! Samen bespreek je jouw wensen en of deze in de agenda passen van de watertaxi kapitein. Tijdens de kerstdagen, zowel op Eerste Kerstdag als op Tweede Kerstdag is er geen watertaxi beschikbaar!