Dienstregeling tijdens Pinksteren

riveer.nl
home-3

Dienstregeling tijdens Pinksteren

Zondag 23 en maandag 24 mei is het Pinksteren. Op Eerste Pinksterdag varen alle verbindingen volgens de normale dienstregeling, maar op Tweede Pinksterdag geldt een speciale feestdagendienstregeling. Dit betekent vooral dat alle veren later starten én dat we extra naar Slot Loevestein en Fort Vuren varen.

Hoe ziet de dienstregeling eruit?

Op zondag 23 mei Eerste Pinksterdag varen al onze veren volgens dienstregeling. Op maandag 24 mei Tweede Pinksterdag gelden afwijkende vaartijden. De eerste afvaart tussen Brakel en Herwijnen is dan om 8.00 uur. De eerste afvaart tussen Aalst en Veen is om 9.00 uur. Voor de voet- en fietsveren rondom Gorinchem gelden op deze feestdagen de volgende vaartijden:

feestdagen

Houd corona-maatregelen in acht

Heb je tijdens de feestdagen één van onze veerponten op je route? Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, verzoeken wij je om aan boord onze corona-maatregelen in acht te nemen. Dit betekent o.a. dat je gedurende de hele reis een mondkapje draagt, ook in de buitenlucht, en dat je betaalt met pin of de Riveer app.

Lees alle maatregelen op onze speciale corona-pagina.

Reisplanner in Riveer app

De feestdagendienstregeling is verwerkt in de reisplanner op de website en in de Riveer app. Via pushberichten in de app ontvangen reizigers bovendien het snelst informatie over veranderingen door en maatregelen tegen het coronavirus. Zorg daarom dat je de app hebt gedownload en meldingen aan hebt staan.