Met Riveer naar het Gorcums Hippiefestival

hippie

Met Riveer naar het Gorcums Hippiefestival? Overdag de veerboot, 's avonds de watertaxi

Vanaf vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli is het weer zover: het Gorcums Hippiefestival! Geniet van muziek, foodtrucks, de hippiebazaar en de leuke camperbusjes op het festivalterrein Buiten de Waterpoort. Overdag kun je over met de verschillende veren over en in de avonduren reserveer je een plekje op de watertaxi.

Het Hippiefestival staat voor vrijheid, blijheid. De plaats waar je gerust in je allerkleurigste outfit rond kan lopen of op blote voeten in het gras mag dansen. Het evenement is voor jong en oud. Laat de kids meedoen met muziek maken, schilderen of schminken, terwijl jij zelf een mooie henna tatoeage laat zetten of je verwondert bij de vele kraampjes met kleurrijke hippie-items.

Overdag met de pont

Overdag varen we met de voet- en fietsveren van en naar Gorinchem vanaf Sleeuwijk, Woudrichem, Werkendam en Hardinxveld. Bekijk hier onze actuele dienstregeling.

In de avond met de watertaxi

  • Op vrijdag en zaterdag is er tussen 19:00 - 01:00 uur een watertaxi beschikbaar. Op zondag is de watertaxi beschikbaar tussen 19.00 - 0:00 uur.
  • Een watertaxi moet je telefonisch reserveren voor 22:00 uur. Na 22:00 uur is de watertaxi niet meer telefonisch bereikbaar!
  • Heb je niet gereserveerd? Dan kun je niet zomaar aan boord stappen. De kapitein maakt de planning van de avond en hij weet wanneer er nog plek beschikbaar is. Reken op drukte tijdens het Hippiefestival en plan je overtocht op tijd. 
  • Vanwege de te verwachte drukte mogen er deze avond geen fietsen mee aan boord.
  • Aan boord van de watertaxi zijn GEEN kaartjes te koop. Koop kaartjes van tevoren de Riveer-app. Koop pas je watertaxiticket (ZONE A, van 8,02 p.p.) nadat je hebt gereserveerd op 0183 659 314 (keuze 3)
  • Kom op tijd voor je gereserveerde rit. De watertaxi wacht niet op te-laat-komers. 
  • Een watertaxi-ticket gekocht maar niet gebruikt? Kaartjes worden niet teruggenomen.  

De Riveer-app

Het handigste is om de Riveer-app te gebruiken: hierin lees je de meest actuele dienstregeling en kan je al onze kaartjes aankopen. Je kunt met de app zowel kaartjes voor de veerdienst kopen als voor de watertaxi. Ook meerrittenkaarten zijn via de app verkrijgbaar met kortingen vanaf 10 kaartjes. Alles heb je dan op je telefoon en het is ook supermakkelijk om dat van tevoren te regelen. Je kaartjes worden door de bemanning snel, veilig en makkelijk gescand op je smartphone.