Met Riveer naar het Gorcums Hippiefestival; ’s avonds vaste afvaarten

hippie

Met Riveer naar het Gorcums Hippiefestival; 's avonds vaste afvaarten

In het eerste weekend van juli vindt het Gorcums Hippiefestival (eindelijk) weer plaats! Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli geniet je van muziek, foodtrucks, de hippiebazaar en de leukste camperbusjes op het festivalterrein Buiten de Waterpoort. Speciaal voor het evenement vaart Riveer extra, vaste ritten met de watertaxi.

Het Hippiefestival staat voor vrijheid, blijheid. De plaats waar je gerust in je allerkleurigste outfit rond kan lopen of op blote voeten in het gras mag dansen. Het evenement is voor jong en oud. Laat de kids meedoen aan een demonstratie drummen, een auto beschilderen of zich laten schminken, terwijl jij zelf een mooie henna tatoeage laat zetten of je verwondert bij de vele kraampjes met kleurrijke hippie-items.

Reserveer voor extra afvaarten

Op vrijdag- en zaterdagavond is er vanaf 20.00 uur een hippiefeest in de grote tent. Omdat het reguliere veer tot 'n uur of 6 vaart (zie reisplanner voor exacte afvaarttijden), varen we 's avonds vaste ritten met de watertaxi tussen Gorinchem en Woudrichem en Gorinchem en Sleeuwijk.

Onderstaande afvaarten gelden op vrijdag en zaterdag. Let op: een watertaxi op afwijkende tijden bestellen is op deze avonden niet mogelijk voor Gorinchem-Sleeuwijk/Gorinchem-Woudrichem v.v. Op zondag gaat er alleen om 19.45 uur een extra afvaart naar Sleeuwijk en om 20.15 uur een extra afvaart naar Woudrichem.

hip

*Let op: reserveren voor deze afvaarten is verplicht (voor zowel de heen- als terugreis). Wil je gebruik maken van één van deze overtochten? Reserveer dan tijdig via telefoonnummer 0183-659 314 (keuze 3).
De kosten voor de overtocht bedragen €6,80 p.p. enkele reis (dus €13,60 retour). Tickets moeten van tevoren aangekocht worden via onze website of de Riveer app. Wil je heen en terug met de watertaxi? Bestel dan 2 tickets p.p. Het is niet mogelijk om het ticket aan boord te kopen.

Goed om te weten

  • Mocht je onverhoopt geen gebruik meer kunnen maken van de overtocht, dan is restitutie van de tickets niet mogelijk. Je kunt ze altijd op een ander moment gebruiken (tot een jaar na aankoop).
  • Vanwege de te verwachten drukte, mogen er deze avonden geen fietsen mee aan boord.