Sinterklaas Rondvaart Woudrichem en Sleeuwijk

Plaatje met golf voor site sinterklaas

Sinterklaas Rondvaart Woudrichem en Sleeuwijk

Vanwege een ongekend groot succes aan belangstelling met betrekking tot de Sinterklaas rondvaart vanaf Woudrichem, introduceert Riveer vanaf vandaag nog een Sinterklaas rondvaart vanaf Sleeuwijk! De kaartverkoop loopt weer enorm goed. Dus wees snel en bestel nu nog je Sinterklaas rondvaart kaartjes op www.riveer.nl of in de Riveer App want op = op.

Belangrijke informatie :

We begrijpen dat de spanning stijgt, nog 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Weten de pieten het grote boek van Sinterklaas te vinden? Komt de stoomboot uit Spanje op tijd aan in Gorinchem? Op 18 november krijgen we met de Sinterklaas rondvaart antwoord op deze vragen vanaf het water.

  • Wat belangrijk is voordat je van huis vertrekt om te bekijken welke opstapplaats er op jouw aangekochte Sinterklaas rondvaart kaartjes staat. Staat hier Woudrichem op? dan stap je aan boord in Woudrichem en wanneer Sleeuwijk op de aangekochte Sinterklaas rondvaart kaartjes staat, dan stap je aan boord in Sleeuwijk. Wanneer je met een Sinterklaas rondvaart kaartje bij Woudrichem staat en op het kaartje staat Sleeuwijk dan is het kaartje niet geldig op de Sinterklaas rondvaart vanuit Woudrichem. En kan de bemanning jou niet meenemen aan boord. Zorg er dus voor dat je hiernaar kijkt voor vertrek van huis.

 

  • Als je Woudrichem op je kaartje hebt staan als opstapplaats, dan vertrekt de boot bij de veersteiger van Riveer. Het adres is : Waterpoort in Woudrichem. Kom je met de auto? Dan is het een optie om te parkeren op de Schapedam in Woudrichem ( circa 5 min. loopafstand van de veersteiger van Riveer).

 

  • Als je Sleeuwijk op je kaartje hebt staan als opstapplaats, dan vertrekt de boot bij de veersteiger van Riveer. Het adres is Hoekeinde (nabij nr. 24) 4253 LN Sleeuwijk. Kom je met de auto? Er is een grote parkeerplaats aanwezig bij Sleeuwijk Yachting, adres Hoekeinde 24 4253 LN in Sleeuwijk. ( circa 5 min. loopafstand van de veersteiger van Riveer).

 

  • Het is niet mogelijk om ter plekke nog een Sinterklaas rondvaart kaartje te kopen aan boord voor een extra passagier. Als je bijvoorbeeld 4 kaarten hebt besteld, dan blijven dit helaas 4 kaarten. Kaartjes kunnen enkel vooraf betaald worden via www.riveer.nl of in de Riveer App.

 

  • Zorg dat je op tijd bent, we zullen optijd vertrekken om geen moment van de landelijke intocht van Sinterklaas te missen. We varen rond, er is onderweg geen mogelijkheid om van boord te stappen. We meren niet af in Gorinchem maar varen weer terug naar de opstapplaats.

 

  • Zorg dat je de doorgang niet versperd voor reizigers die van boord stappen in zowel Sleeuwijk als Woudrichem. Om +/- 11.40 uur stappen reizigers nog van boord af. Ga dus niet op de loopbrug staan wachten, je kan bovenaan op de kade wachten.

 

  • Belangrijk is dat je de Sinterklaas rondvaart kaartjes voordat je aan boord stapt op je mobiele telefoon kan tonen of dat je ze voorafgaand thuis hebt uitgeprint en in de aanslag houd. Het boarden zal zowel in Woudrichem als in Sleeuwijk om 11.45 uur starten.

 

  • Kinderen 0-5 jaar hebben ook een Sint kaartje nodig aan boord.

 

  • Aangekochte kaartjes worden niet terug genomen.

 

  • Fietsen zijn zaterdag 18 november 2023 niet toegestaan aan boord op alle afvaarten van en naar Gorinchem.

Programma aan boord

Vanaf de opstapplaats varen we rond 12.00 uur weg. De Sinterklaas rondvaart zal ongeveer tot 13.30 uur duren. De pont vaart naar dezelfde veersteiger weer terug als waar je bent opgestapt. We zullen gedurende de landelijke intocht van Sinterklaas gaan zwaaien en zingen naar de Sint en zijn pieten. Houd je kinderen in de gaten aan boord, niet op de railing klimmen en aanwijzingen volgen van het personeel aan boord. Wanneer je opstaat van je zitplaats, laat ook een ander even zitten. Er zijn voorzieningen aan boord als een toilet en een warme dranken automaat €0,50 voor thee, koffie of chocolademelk, dit is een muntgeldautomaat dus vergeet als je iets wil drinken niet om wat muntjes mee te nemen! We zullen de livebeelden van de NPO streamen op de schermen van de schepen waardoor je de landelijke intocht van Sinterklaas extra beleefd. Daarnaast zijn er mooie kleurplaten aanwezig, neem zelf kleurpotloden en stiften mee van huis en kleur de mooiste kleurplaat in! Misschien win je wel een mooie prijs, dit zal omstreeks pakjesavond bekend gemaakt worden. Houd rekening met elkaar zodat we er samen een gezellige, mooie en onvergetelijke gebeurtenis van maken speciaal voor de allerkleinsten.