Instructievideo op YouTube vernieuwde Riveer App

Sinds gisteren kunnen we allemaal de vernieuwde Riveer App installeren. We merken dat iedereen even moet wennen aan deze vernieuwing. Dat is logisch, veranderingen zijn immers altijd even wennen. De vernieuwde Riveer App is niet meer te downloaden via de Google Play Store of via de App store maar via de website. Klik boven in op de rode knop ‘Installeer de Riveer App’.
Website uitleg app

Vernieuwde Riveer App

Sinds gisteren kunnen we allemaal de vernieuwde Riveer App installeren. We merken dat iedereen even moet wennen aan deze vernieuwing. Dat is logisch, veranderingen zijn immers altijd even wennen. De vernieuwde Riveer App is niet meer te downloaden via de Google Play Store of via de App store maar via www.riveer.nl. Klik bovenin op de rode knop 'Installeer de Riveer App'.

Instructie video op YouTube

Bekijk voor het gemak de instructievideo : 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗹𝗹𝗲𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝘃𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗴 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗱𝗲 𝗥𝗶𝘃𝗲𝗲𝗿 𝗔𝗽𝗽. Pinnen aan boord blijft mogelijk! - YouTube in deze video wordt onder andere uitgelegd hoe je de vernieuwde Riveer App op je telefoon zet, hoe je kan inloggen en hoe je een reisproduct aanschaft.

 

Reisproduct verschijnt niet

Het is belangrijk dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt in de vernieuwde Riveer App als die je eerder hebt gebruikt in de oude App. Probeer vandaag donderdag 14 september ook nog eens opnieuw de App te installeren wanneer je eerder aangekochte kaartjes niet zichtbaar zijn.

Zijn de kaartjes dan nog niet zichtbaar? Bel naar 0183 659 314 of stuur een e-mail naar info@riveer.nl