Met Riveer naar het Internationaal Filmfestival Gorinchem

riveer.nl
iffg2

Met Riveer naar het Internationaal Filmfestival Gorinchem

De kaartverkoop voor het Internationaal Filmfestival Gorinchem is gestart. Van woensdag 14 tot en met zondag 18 april worden er maar liefst 30 unieke, inspirerende en confronterende films vertoond. Tijdens deze editie van het filmfestival kijk je ze helaas niet in één van de mooie Gorcumse theaters, zoals normaal, maar gewoon heel corona-proof thuis.

Reis van Argentinië naar het Midden-Oosten

Het IFFG brengt films met belangrijke actuele thema's die je blik op de wereld verbreedt en verrijkt. In slechts vier dagen reis je heen en weer tussen o.a. Argentinië, Zuid-Korea, het Midden-Oosten en Duitsland. Is dat niet wat we allemaal willen in deze tijd? Hoewel onze eigen omgeving ook erg mooi is, klik hier. Voor iedereen die Netflix al heeft 'uitgespeeld' tijdens de lockdown zit er wel een leuke film bij.

Op tijd thuis voor de film

Riveer is partner van het Internationaal Filmfestival Gorinchem. Daarom zorgen we er graag voor dat je op tijd thuis bent voor de film. De vertoningen zijn op diverse tijdstippen, om 12.00, 14.00, 17.00 en 20.00 uur. Weten welke pont je nodig hebt om op tijd te zijn? Onze dienstregeling is te vinden in de reisplanner op de website en in de Riveer app. Raadpleeg hem en reis mee naar één van de 24 landen!