Met Riveer naar het Internationaal Filmfestival Gorinchem

iffg

Internationaal Filmfestival Gorinchem: met Riveer naar de rest van de wereld

Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april is het Internationaal Filmfestival in Gorinchem. Ontdek unieke, inspirerende en confronterende films uit zo'n twintig verschillende landen. Als partner van het festival brengt Riveer je graag!

In slechts drie dagen reis je heen en weer tussen o.a. Zuid-Korea, Portugal, de Verenigde Staten en Iran. En daarvoor hoef je alleen maar naar één van de drie Gorcumse theaters: de Nieuwe Doelen, theater 't Pand of de Peeriscoop.

Op tijd voor de film

Riveer is partner van het Internationaal Filmfestival Gorinchem. Daarom zorgen we er graag voor dat je op tijd bent voor de film. De vertoningen zijn op diverse tijdstippen, tussen 10:00 uur en 20.30 uur. Weten welke pont je nodig hebt om op tijd te zijn? Onze dienstregeling is te vinden in de reisplanner op de website en in de Riveer app. Wil je op zondag gaan? Reserveer dan nu alvast de watertaxi. Reis jij mee?

No Filter als thema

Het IFFG brengt films met belangrijke actuele thema's die je blik op de wereld verbreedt en verrijkt. Het thema van deze editie van het filmfestival is No Filter. Want in een wereld waar we gewend zijn geraakt aan een maakbare schoonheid met filters, toont het IFFG het ware gezicht van de mens en zijn verhalen.