Met Riveer naar het Internationaal Filmfestival Gorinchem

iffg

Internationaal Filmfestival Gorinchem: met Riveer naar de rest van de wereld

De kaartverkoop voor het Internationaal Filmfestival Gorinchem is gestart. Van woensdag 13 tot en met zondag 17 april worden er maar liefst 30 unieke, inspirerende en confronterende films vertoond.

Reis van Costa Rica naar het Midden-Oosten

Het IFFG brengt films met belangrijke actuele thema's die je blik op de wereld verbreedt en verrijkt. In slechts vier dagen reis je heen en weer tussen o.a. Brazilië, Frankrijk, het Midden-Oosten, Indonesië en Costa Rica. En daarvoor hoef je alleen maar naar één van de drie Gorcumse theaters: de Nieuwe Doelen, theater 't Pand of de Peeriscoop. Thuis een film kijken kan dit jaar ook.

Op tijd voor de film

Riveer is partner van het Internationaal Filmfestival Gorinchem. Daarom zorgen we er graag voor dat je op tijd uit of thuis bent voor de film. De vertoningen zijn op diverse tijdstippen, tussen 12.30 uur en 20.30 uur. Weten welke pont je nodig hebt om op tijd te zijn? Onze dienstregeling is te vinden in de reisplanner op de website en in de Riveer app. Wil je op zondag gaan? Reserveer dan nu alvast de watertaxi. Reis jij mee naar één van de 30 landen?