Abo

Jaarabonnement scholieren

Gemak & voordeel met de Riveer app

Heb jij een veerpont op je route naar school? Rijd dan niet rond, maar ontdek het gemak van Riveer! Het is comfortabel, veilig en door weer en wind fietsen is er niet meer bij. In plaats daarvan geniet je van een korte break onderweg. Overtuigd? Vraag dan een jaarabonnement voor scholieren aan in onze ticketshop. Je abonnement kun je daarna altijd terugvinden in de Riveer app. Eenmaal ingelogd hoef je de QR-code alleen nog maar aan boord te laten checken, telkens als je naar de overkant gaat.

Een scholieren abonnement kun je alleen gebruiken met de Riveer app op je smartphone + eigen mailadres. Een pasje of een papieren versie van een jaarabonnement Riveer bestaat niet! 
Dus... heb je geen smartphone, maar ga je wel regelmatig overvaren? Koop dan meerdere tickets: vanaf 40 tickets profiteer je van 30% korting.

Tarieven

Gorinchem (Woudrichem-Sleeuwijk-Werkendam-Hardinxveld): € 311,58
Aalst-Veen: € 197,01
Brakel-Herwijnen: € 215,90

(Een abonnement is niet tussentijds opzegbaar; lees hier onze Algemene Voorwaarden.)
Let op! er bestaan GEEN pasjes of papieren jaarabonnementen. Een scholier kan alleen een jaarabonnement gebruiken met smartphone + eigen mailadres.

Voordeligste optie als je het hele schooljaar met Riveer reist.
Inclusief fiets of bromfiets (geen brommobiel).
Op de gewenste ingangsdatum geldig in de Riveer app.
Abonnement Gorinchem te gebruiken op alle voet- en fietsveren van Riveer (m.u.v. toeristische bestemmingen Loevestein en Fort Vuren).
Ook geldig in weekenden en tijdens vakanties.
Wordt niet automatisch verlengd.
Via Riveer app een factuur te verkrijgen voor eigen administratie.

18 jaar of ouder? Mail ons ook een bewijs van inschrijving van een middelbare school in een van de oevergemeenten toe.

Via DUO kun je een vergoeding ontvangen als je met een veerpont naar school of stage moet. Wanneer je voldoet aan de voorwaarden kun je de veerdienst-kosten vergoed krijgen. Lees hier of je in aanmerking komt.

Riveer app is onmisbaar

Jaarabonnement scholieren

Om toegang te krijgen tot een jaarabonnement download je de handige Riveer app op je mobiele telefoon. Vervolgens meld je jezelf aan met hetzelfde e-mailadres als je hebt ingevuld onder abonnementhouder in de aanvraag. Daarna is het abonnement meteen zichtbaar onder Mijn Abonnementen. Ook als het abonnement nog niet is ingegaan, is deze al zichtbaar. Aan boord zal het abonnement als ongeldig worden gescand als de ingangsdatum in de toekomst ligt.