Veer Slot Loevestein-Zaltbommel vaart niet meer

zaltbommel

Veer Slot Loevestein-Zaltbommel vaart niet meer

De snelle veerverbinding tussen Zaltbommel en Slot Loevestein bestaat niet meer. De vaarroute was in 2018 en 2019 een proef van de gemeente Zaltbommel. Het is niet bekend of de proef in de toekomst nog wordt voortgezet. Riveer heeft echter genoeg andere opties om te genieten op het water.

Snelle veer naar de Biesbosch

De langste route die je nu met het snelle veer kunt nemen is die van Gorinchem naar Hardinxveld en Werkendam. De vaartocht duurt zo'n 20 minuten enkele reis. Tip: neem de fiets (gratis) mee. Vanaf onze afmeerlocatie in Werkendam is het 10 minuten fietsen naar de Noordwaard, het begin van de Biesbosch.

bb

Leukste break tijdens toertocht

toeri

Met de motor of de auto op pad? De veren tussen Aalst-Veen en Brakel-Herwijnen zijn de leukste breaks tijdens je toertocht. De autoveren liggen tussen de slingerende dijken van de Maas en de Waal.

Uitwaaien tussen Gorinchem en Fort Vuren

uitwaai

Warme dagen trotseer je op het bovendek van ons grootste voet- en fietsveer. In de maanden juli en augustus vaart de Gorinchem VIII dagelijks het rondje Gorinchem-Woudrichem-Slot Loevestein-Fort Vuren. Blijf je zitten, dan duurt deze vaartocht een uur. Maar met het dagkaartje wat je hiervoor nodig hebt, kun je zo vaak op- en afstappen als je wilt. Alle bezienswaardigheden liggen dicht bij de afmeerlocaties van de veerponten.