Riveer onderdeel van Hollandse Waterlinies Fietstour

Wougoed

Riveer onderdeel van Hollandse Waterlinies Fietstour

Haal jij je neus niet op voor 40 of 60 kilometer fietsen? Doe op zaterdag 19 juni mee aan de Hollandse Waterlinies fietstour, die start en finisht bij onze veersteiger in Gorinchem. De tocht draait niet alleen om fietsen, maar ook om ontdekken.

Passeer parels uit de waterlinie

De fietstour is een onderdeel van het themajaar Ode aan het Landschap. Eén van de landschappen in de spotlights is die van de Hollandse Waterlinies, waar ook het Riveergebied onderdeel van is. Onderweg passeer je alle parels uit de waterlinie die ons gebied rijk is én vaar je meerdere keren over met Riveer!

De fietstochten gaan beiden langs Fort Bakkerskil, Fort Altena, Woudrichem, Loevestein en Fort Vuren, de tocht van 60 kilometer neemt ook nog het Geofort en Fort Asperen mee. Onderweg krijg je rondleidingen op de forten, vertelt een boswachter je over de flora en fauna en kom je van alles te weten over de Hollandse Waterlinies.

Tickets Riveer inbegrepen

Meedoen? Schrijf je (met korting) in via www.hollandsewaterliniefietstour.nl. Tickets voor Riveer zijn hierbij inbegrepen. De fietstochten starten Buiten de Waterpoort in Gorinchem tussen 9.00 en 10.00 uur (60 km) en tussen 10.00 en 11.00 uur (40 km). Onderweg kom je 3 stempelposten tegen, waarmee je aan het einde een mooie herinneringsmedaille op kunt halen.