dagkart

Losse (dag)tickets

  • Tickets zijn niet aan een datum gebonden.
  • Tickets zijn niet persoonsgebonden.
  • Tickets zijn 1 jaar geldig na aankoop.
  • Eenmaal aangekochte tickets worden niet teruggenomen.
  • Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis meevaren (m.u.v. groepen groter dan 5 personen).

Lees onze complete Algemene Voorwaarden hier.

Let op: Tickets met QR code die gekocht zijn tussen 2019 en 21 november 2022 zijn geldig tot 21 november 2023. Papieren (meerritten)kaarten zonder QR code én het oude Rondje Pontje-dagticket konden nog in 2022 gebruikt worden en zijn vanaf 2023 dus niet meer geldig.

Tarieven enkele reis

Dagkaart voet- en fietsveren

Een dagje uit in het Riveergebied? Maak gebruik van de dagkaart Voet- en Fietsveren. Dan mag je de pont zo vaak op- en afstappen als je zelf wilt. Het ticket is één dag geldig tijdens de reguliere dienstregeling op onze veerverbindingen Gorinchem-Woudrichem (Slot Loevestein-Fort Vuren*), Gorinchem-Hardinxveld-Werkendam en Gorinchem-Sleeuwijk. Maak een wandeling door de Vestingdriehoek, ga de Biesbosch in of stel je eigen Rondje Pontje samen met de verschillende fietsknooppunten in de regio. De fiets mag altijd gratis mee aan boord. Hop on, hop off!

* In mei, juni en september vaart Riveer alleen in de weekenden naar Slot Loevestein en Fort Vuren met een reguliere dienstregeling & in de maanden juli en augustus 7 dagen per week. Naar deze bestemmingen is de dagkaart dan dus enkel te gebruiken in het weekend in mei, juni, september of 7 dagen per week in juli en augustus.
Op doordeweekse dagen in mei, juni en september is het Watertaxi-actie ticket een goed alternatief om naar Loevestein te reizen (let op voorwaarden).

Combiticket Slot Loevestein + veerpont

Met slechts één ticket naar Loevestein overvaren én het kasteel bezoeken? Dat kan met het combiticket – exclusief verkrijgbaar via de website van Slot Loevestein. Het ticket is zowel geldig als entree voor de vesting als voor de overtocht met Riveer vanuit Gorinchem of Woudrichem v.v. en/of voetveer Boven ’t Gat vanuit Woudrichem v.v. Het combiticket is enkel beschikbaar van mei tot en met september.

Fietsers stappen af bij Loevestein

Ontdek de omgeving op de fiets

Al fietsend en varend ontdek je het beste van het rivierenlandschap. Riveer ligt op een bijzonder knooppunt van waterwegen, boordevol geschiedenis. Met de veerponten als verbindende factor liggen de overkant van de Waal, Afgedamde Maas én Merwede binnen handbereik. Fiets van pontje naar vesting en van terrasje naar fort. Ontdek leuke routes op vestingdriehoek.nl of stippel zelf een route uit met de vele fietsknooppunten in het gebied.